Høvsørevej 7, 7650 Bøvlingbjerg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lille, billig og velholdt villa – muligt fritidshus

MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Denne villa i Bøvling er et bevis på, at man godt kan blive husejer uden at lægge et millionbeløb. Hverken i første omgang eller i forbindelse med istandsættelse. Huset er nemlig løbende renoveret siden 2006, og med få kilometer til fjord og hav kan boligen også bruges som fritidshus, hvis det er dét, I søger.

Imidlertid er der intet til hinder for, at huset i Bøvling kan blive en fin, fast base i det vestjyske. Villaen ligger nemlig lige midt i den lille by, hvor I har Dagli’Brugsen rundt om hjørnet og en lokal friskole. Vest for byen ligger åløb, marker og de andre jorder ud mod Nissum Fjord og selve Vesterhavet, mens I har et kvarter bag rettet til Lemvig og en halv time til Holstebro.

Ved første øjekast præsenterer ejendommen sig som et klassisk rødstenshus af den type, som ofte findes i små, hyggelige landsbyer. Vinduer og døre er udskiftet løbende, og boligen er endda nymalet og dermed indflytningsklar. Den tilhørende carport er fra 2006 og rummer 23 m², og boligen er på 92 overskuelige kvadratmeter. I kan dertil lægge et baghus på 16 m², som foruden indgangspartiet også tæller et godt disponibelt rum – isoleret og i boligkvalitet. Selve boligen rummer desuden to værelser, som ligger omkring den lille repos på første sal. Stueplan byder primært på opholdsrum, og der er åben forbindelse mellem køkkenet og de to stuer. I kan etablere en lille spiseplads i køkkenet, og der er således mange indretningsmuligheder. Afrundingsvis får I et badeværelse, der ligesom resten af huset fremstår pænt og indbydende.

Mod vest har I et fint kig mod Mariekirken og aftensolen, mens den sydøstvendte baghave er helt lukket. Med knap 300 m² grund siger det sig selv, at I ikke kommer til at drukne i havearbejdet, og selv med en håndskubber er den lille plæne hurtigt klaret. Der er også anlagt lidt udemiljøer i form af en lun fliseterrasse, så selvom haven er overskuelig, er den stadig hyggelig at bruge.

Kontakt EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Høvsørevej 7 , 7650 Bøvlingbjerg395.000 kr.4.119 kr/㎡Ejer Udgifter: 956 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 92 ㎡Grund: 299 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1900

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x