Hovvej 11, 7600 Struer

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Veludnyttet villa med skøn udestue

Velindrettet villa i 2 plan med bl.a. 3 gode værelser, rummelig stue, samt toilet på begge plan. Perfekt til børnefamilien, da hjemmet er placeret på en stille vej, tæt på velassorteret købmand, børneinstitutioner og skole.

Hjemmet er indrettet med lys entre med trappe til værelsesafdelingen på 1. sal. Fra entreen er der adgang til hjemmets rummelige vinkelstue, hvorfra der er udgang til skøn isoleret udestue, der fungerer som en naturlig forlængelse af boligen. Dette alsidige rum kan bruges året rundt og giver mulighed for at nyde haven uden at skulle tage højde for vejr og vind. Udestuen er et perfekt sted til afslapning læsning eller socialt samvær.
I spisekøkkenet er der masser af bord-og opbevaringsplads, samt adgang til praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter og masser af skabsplads. I forbindelse med entreen ligger også hjemmets badeværelse med bruseniche.
Værelsesafdelingen på 1. sal byder foruden de 3 værelser på en repos/ lille stue, hvor der fra det store vinduesparti er en dejlig udsigt over haven og videre til den skønne natur, som grunden støder op til. Det største værelse og toilettet er flot renoveret i 2022.

Udenfor venter en velanlagt lukket have med stor solrig terrasse. Her er desuden en bred flisebelagt indkørsel til stor garage.
Et rigtigt dejligt hjem beliggende på rolig vej.
Så drømmer du om at bo i et skønt lokalsamfund, med et rigtig godt sammenhold? Så tag et nærmere kig på denne skønne villa i Humlum. Humlum er et lille lokalsamfund med fritidsaktiviteter, købmand, skole, institutioner og påstigningsperron til toget mod Struer og Thisted. Humlum ligger ikke langt fra stranden ved den og det naturskønne sommerhusområde, Toftum Bjerge – Her er desuden en god den 18-hullers golfbane, som har en smuk beliggenhed og med udsigt over Limfjorden.
Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftaler vi en tid, som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hovvej 11 , 7600 Struer1.195.000 kr.7.604 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.514 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 149 ㎡Grund: 690 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1904

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x