Hyttelunden 16, 2665 Vallensbæk Strand

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

BYG DOBBELTHUSE, villa eller renover det eksisterende hus.

BYG DOBBELTHUSE, ny villa eller renover det eksisterende hus
– mulighederne er mange her!

Grunden er 900 m2 og giver dig derfor mulighed for at bygge dobbelthuse på grunden. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 35 og der er mulighed for at opføre i 1 1/2 plan med udnyttet tagetage jf. Lokalplan nr. 97.

Placeringen af grunden er for enden af lukket vej i Hyttekvarteret, så du er meget ugenert samtidig med at du får glæde af en meget central placering i forhold til hverdagens gøremål.

Det eksisterende hus har et boligareal på 149 m2 samt en integreret udestue på 25 m2. Ejendommen er fra 1956 og i 1989 blev der bygget en vinkel på huset, som er indrettet med stort badeværelse og værelse med indbygget skabe og loft til kip. I denne del af huset er der gulvvarme.
I den oprindelig del af huset har du 2 værelser, badeværelse, køkken med viktualierum i kælderplan, bryggers og stue med udgang til det overdækket terrasse. Her er integreret udestue med et fantastisk lys.

Her er garage, carport, udhus samt drivhus på grunden.

Det er en ejendom som trænger til renovering, så hvis du søger efter en bolig med fantastisk beliggenhed og drømmer om at sætte dit eget præg på dit kommende hjem, så tag fat i os for fremvisning.

Der hersker ingen tvivl om, at du har en central beliggenhed. Du kan tilgå stranden langs Køge Bugt på blot 10 min., hvor Strandparken servicerer området med rene og sikre badeforhold. Du har et særligt miljø omkring havnene med restauranter, sejl- og bådklubber, en kano- og kajakklub samt vinterbadeforeningen Havet. Egholmskolen, institutioner, indkøb og S-tog er ligeledes i gåafstand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hyttelunden 16 , 2665 Vallensbæk Strand4.195.000 kr.25.760 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.019 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 149 ㎡Grund: 900 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1956

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x