Ingrid Marievej 66 2-4, 2500 Valby

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Går du med drømmen om at bo i én af Københavns mest eftertragtede grønne bydele? Så læs videre her:

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/2 – klik på billede –

Første møde med Grønttorvet byder på grønne tage, solceller, urban gardening og gennemtænkte materialevalg. Samspillet mellem den moderne og klassiske arkitektur er i højsæde samt er Grønttorvsparken med til at sikre bevarelsen af områdets historiske DNA. Grønttorvet har de seneste år været i rivende udvikling, og derfor har du i dag daginstitutioner og indkøbsmuligheder, mens du i nærområdet finder skoler, institutioner, indkøb samt alt indenfor hverdagens fornødenheder. Få minutters gang fra lejligheden finder du Ny Ellebjerg St., som forbinder dig til resten af København og Sjælland – en af Københavns store knudepunkter indenfor offentlig transport. I 2024 forventes den nye metrolinje at åbne, og du vil derfor indenfor kort rejsetid kunne befinde dig på Kongens Nytorv. Grønttorvet giver dig altså muligheden for at udleve det grønne byliv i det Københavnske.

Via Ingrid Marievej ankommer du til den smukke, arkitektoniske bygning, hvor du via elevator føres op til lejlighedens etage. Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af en rummelig entre, hvor sko og overtøj kan finde sin plads. Videre føres du til lejlighedens kerne, som er det lyse samt store køkkenalrum, der netop gør, at der er plads til hele familien samt gæster, der måtte komme forbi til en hyggelig stund. Herfra har du ligeledes muligheden for at træde ud på lejlighedens store altan, som giver gode rammer til at nyde sommeraftenerne. Lejligheden byder på tre fine værelser med garderobeskabe samt et rummeligt badeværelse i grå nuancer med vaskemaskine og tørretumbler.

Derudover er der gulvvarme i alle lejlighedens rum, og lejlighedens indeklima styres ved hjælp af ejendommens genveksanlæg, som automatisk sørger for udskiftning af luften. Der er netop monteret blødgøringsanlæg i hele ejendommen. Ejendommen, Verbena Hus, som stod færdigt i 2021, er præget af et flot og moderne design hele vejen igennem. Ejendommen byder på elevator, cykelparkering i kælderen, videodørtelefon, fælles tagterrasse på karréens 6. sal med hyggeligt væksthus, individuelle kælderrum, fælleslokaler samt skønne udearealer. I foreningens eget gårdrum er der fokus på det fælles væksthus, opholdsarealer, legepladsen og dyrkningsbedene.
Der er mulighed for at tilkøbe sælgers p-plads….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ingrid Marievej 66 2-4, 2500 Valby4.995.000 kr.43.816 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.999 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2020Størrelse: 114 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2021

Der er ingen anmendelse på “Ingrid Marievej 66 2-4