Jakob Bondes Vej 81, 6950 Ringkøbing

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Sommerhus på en let kuperet klitgrund

Ønsker du et lyst og indbydende sommerhus med højt til loftet, som befinder sig på en let kuperet klitgrund kun 400 meter fra Vesterhavet. Desuden med en fantastisk og ugeneret udsigt fra husets stue gennem det store vinduesparti til klitlandskabet? Så gør dig selv den tjeneste og kig videre på Jakob Bondes vej 81. Huset er tilbygget i 2002 og har senest fået monteret HTH køkken, ny terrasse og varmepumpe.

Sommerhuset er veludnyttet på følgende måde; Entre med vaskemaskine. Fint og funktionelt køkken, som ligger i åben forbindelse med den lyse spise-/opholdsstue med loft til kip, synlige bjælker og et dejligt lysindfald fra det sydvendte vinduesparti samt udgang til terrassen. Her kan man samles hele familien til spil, hygge og gode middage, mens man hører lyden af brændeovnen som knitrer. Under de smukke stengulve er der gulvvarme. Sommerhuset har tre værelser; To med dobbeltseng og plads til opbevaring, et med dobbeltseng, skrivebord, opbevarings plads og med direkte udgang til terrassen samt gulvvarme. Der er et badeværelse i sommerhuset fra 2002, med en stor og lys bruseniche samt gulvvarme.

Sommerhuset har en stor og skøn sydvendt terrasse, hvor der indbydes til både leg og afslapning, hvor solens stråler kan nydes, mens man hører havets brus og nyder udsigten til de kuperede og smukke klitter. Til huset hører en fritliggende garage, hvor der er plads til havemøbler og opbevaring.

Sommerhuset er tilmeldt udlejning til og med 2023.

Ønsker man liv og glade dage, ligger Søndervig ca. 2,5 km. fra huset, og her finder man bl.a. gode shopping muligheder, restauranter, barer og indkøb. Er man til noget mere aktivt er der en helårs golfbane med 18 huller og Lalandia, hvor hele familien kan samles og underholdes….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jakob Bondes Vej 81 , 6950 Ringkøbing2.345.000 kr.26.423 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.072 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 82 ㎡Grund: 2001 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1978

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x