Jelsevej 441, 7840 Højslev

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Hyggeligt sommerhus i pragtfulde omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/4 – klik på billede –

Dette velbyggede og velholdte sommerhus, er særdeles velplaceret på den vestlige side af halvøen. Med en beliggenhed i anden række til vandet, er der kun et øjebliks gang til stranden.

Huset, der er opført i 1984 indeholder hyggeligt inventar og indbo der matcher det flotte ydre. Tre gode soverum sikrer hele 6 sovepladser – her er god plads til familie og overnattende gæster. Fritidshusets hjerte er det rummelige køkken/alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Endvidere findes stort badeværelse med brus og vaskefaciliteter. En vellykket indretning, der fuldendes med en dejlig havestue, der er perfekte som entre, men hvor man også kan nyde måltider og få sig en middagslur.

Udenfor findes den store solorienterede træterrasse med lækkert vildmarksbad og kig ud imod fjorden.

Lundø er en limfjordshalvø omkranset af Bådsgård Vig mod syd, Skive Fjord mod vest, og Lovns Bredning mod øst. Halvøen kendetegnes ved Jelse Odde, der bedst beskrives som Limfjordens svar på Grenen i Skagen. Her kan man under de rette omstændigheder, være heldig at opleve nysgerrige sæler. Herudover findes der i den skønne natur, et rigt fugle- og dyreliv.

Efter en lang gåtur i naturen, eller halvøen rundt, kan man lade sig forkæle med et måltid på et af øens to spisesteder. Den velbesøgte campingplads byder på traditionel grillmad af høj kvalitet, mens man på den gamle kro Ø-haven kan nyde et lækkert café-måltid. Om sommeren samles områdets børn og unge til leg og samvær på legepladsen – her opstår mange nye venskaber. Henover sommeren afholdes forskellige arrangementer; Stenderhejsning, Kræmmermarked, veteranbiltræf og Skt. Hans fest.

Indkøb kan foretages i campingpladsens minimarked, eller i byens gårdbutik. Alternativt findes købmand i den nærliggende landsby, Hald. Nærområdet byder på stor antikvitetshandel, et af landets mindste bryggerier, historiske Ørslev Kloster samt et væld af øvrige udflugtsmål.

På Lundø er der noget for enhver – legekammerater i alle aldre, en pragtfuld natur og gode muligheder for vandsport….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jelsevej 441 , 7840 Højslev1.395.000 kr.21.797 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.514 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 62 ㎡Grund: 2504 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1984

Der er ingen anmendelse på “Jelsevej 441

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.