Kastanievej 14, 4220 Korsør

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Oprindelig 1-plansvilla i Korsør Syd

Denne charmerende ejendom på Kastanievej 14 er en perfekt mulighed for dig, der ønsker at skabe dit drømmehjem eller udnytte potentialet i en villa som trænger til renovering.
Beliggende i det attraktive Korsør Syd-område byder denne ejendom på en fantastisk beliggenhed tæt på skov og strand. Med en størrelse på 122 kvm. samt 61 kvm kælder tilbyder denne ejendom en rummelig og fleksibel indretning. Selvom den i øjeblikket er af oprindelig stand og trænger til en renovering, giver dens solidt byggede struktur og charmerende detaljer en unik mulighed for at skabe dit helt eget hjem med masser af personlighed.
Beliggenheden er ideel, da ejendommen ligger i et roligt og attraktivt kvarter i Korsør Syd. Her er du tæt på alt, hvad du har brug for til din daglige tilværelse, herunder indkøbsmuligheder, offentlig transport og rekreative områder. Den nemme adgang til motorvejsnettet gør det også bekvemt at komme til og fra Korsør.
Boligen indeholder en rummelig entré og fordelingsgang. Oprindeligt køkken med masser af skabs- og bord plads. Hyggelig stue med loft til Kip, godt lysindfald og udgang til terrasse samt have. Fordelingsgangen fører til 3 gode værelser samt oprindelig badeværelse. Fra køkkenet er der adgang til kælder med flere gode disponible rum. I kælderen findes ejendommen bryggersfunktion samt ejendommens fyr.
Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information eller arrangere en fremvisning. Dette er en chance, du ikke vil gå glip af!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kastanievej 14 , 4220 Korsør1.295.000 kr.8.539 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.544 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 122 ㎡Grund: 818 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x