Klitrosevej 32, 7700 Thisted

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Hyggeligt sommerhus i fredelige omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/5 – klik på billede –

Sommerhus i flotte omgivelser, beliggende i Vorupør Klit.

Udvendig er huset med hvidt træbeklædning og røde tagsten. Alle vinduer og døre er trævinduer. Alt er super godt vedligeholdt og står i rigtig fin stand. Der er ydermere sat solpanel op til ventilation i huset. Derudover er der et skur på 10 m2 til opbevaring af havemøbler m.m. (pt. ikke på BBR)

Huset rummer 66 m2, som er fordelt på: 3 værelser, hvoraf de 2 er rummelige og med god skabsplads. Entré med indgang til badeværelse med lyse klinker og gulvvarme. Fra entreen er der også indgang til køkkenet. Rummelig stue med laminat gulv og med brændreovn til de hyggelige aftensstunder. Herfra er der udgang til stor træterrasse mod syd.

Fritidshuset er ikke udlejet. Lejeestimat fra udlejningsbureau på ca. kr. 45.000.

Alt bohave og indbo medfølger, på nær få personlige effekter.

Ejerforeningen Vorupør Klit består af 218 sommerhuse, frit beliggende i et stort hede/klit område, hvoraf store dele er fredet i henhold til klitfredningen.
Sommerhusene er ejet af privatpersoner, og området er underlagt lokalplan der begrænser husenes størrelse til maximum 80 kvadratmeter.
Området blev i begyndelsen af tresserne bygget som en ferieby, med små sommerhuse på 39 kvadratmeter. Omkring 1980 er feriebyen blevet udstykket, men grundet områdets beskaffenhed med store fredede områder og husene beliggende i den vestlige ende af området, var det ikke muligt at udstykke sommerhusene med selvstændige grunde.
Derfor er sommerhusene udstykket som ejerlejligheder, og hele det store område er fælles, til fælles afbenyttelse, dog med visse hensyn til beboerne i de enkelte huse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klitrosevej 32 , 7700 Thisted1.195.000 kr.18.106 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.172 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 66 ㎡Grund: 834191 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1966

Der er ingen anmendelse på “Klitrosevej 32

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.