Kløvervej 8, 9760 Vrå

9760 klovervej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Moderne og velindrettet 1-plansvilla i attraktivt kvarter i Vrå

Velkommen til en spændende og indbydende bolig på 158m2 med god plads og central beliggenhed.
Boligen er bygget i 1963 med et arkitektonisk udtryk, og siden moderniseret i 2015. Her går kontrasterne hånd i hånd, det enkelte hvide murværk mod den sortmalet træbeklædning. Flot og moderne.
Indretningen fordeler sig med entré og bryggers i indgangspartiet, hvoraf adgang til 2 værelser og udgang ud. Fra entréen bydes du ind i hjertet af huset, hvor du mødes med et skønt køkken/alrum.
Køkkenet er dejl…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kløvervej 8 , 9760 Vrå1.895.000 kr.10.188 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.068 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 158 ㎡Grund: 1225 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1963Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-01 check den her

Kløvervej 8, 9760 Vrå

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Må vi have lov at byde på en fremvisning af Kløvervej 8? Det er et hus for jer, der leder efter et hjem, som virker fra dag ét. Hertil kommer et dejligt udeliv med den indbydende, store og alligevel overskuelige have – og alt sammen finder I i Vrås østlige villakvarter.I skal se på en etplansvilla fra 1963, der byder på moderniserede toner hele vejen igennem, hvor husets DNA kun enkelte steder kommer til syne; eksempelvis i de indbyggede skabe. Der er 158 kvadratmeter at indrette jer i, og de fordeler sig på et køkken-alrum, hvor dobbelte franske døre inviterer videre ind i en vestvendt stue, fire værelser, hvoraf det største byder på indbyggede skabe, et dejligt brusebadeværelse og et stort bryggers. I skal kun opdatere, hvis I vil have helt særlige ønsker indfriet, for som huset står nu, kan I uden videre overtage, sætte gryder, service og deslige ind i det hvide nyere køkken og indrette værelserne, stuen og den tilstødende udestue lige præcis, så det kommer til at ligne jeres hjem.Villaens gedigne, hvide udtryk blødes op af det sortmalede træværk. Huset har i det hele taget et hyggeligt og velplejet udtryk over sig, og det understreges af den sirlige have. Det er en have, der er til for at nyde – og ikke at yde – med en kæmpestor græsplæne, der lokker som fodboldbane. Og så inviterer den delvist overdækkede terrasse jer også ud i vejret. Det står jer naturligvis frit for at opdele i flere miljøer, opsætte højbede, lave et orangeri eller hvad end, der gør jer lykkelige. Desuden er der både carporte og skur på ejendommen.Kløvervej 8 er en god beliggenhed for jer, der værdsætter en tilgængelig hverdag. I kan gå ned til bymidten på fem minutter, hvor I finder alt fra supermarkeder, spisesteder, apotek og stationen. Udskifter I gåbenene med cyklen, kan I nå både skolen, biblioteket og idrætscenteret på endnu kortere tid, og er I det pendlende folk, har I som nævnt både den offentlige transport med stationen og ydermere nem adgang til motorvejen, så alt fra større byer til Vesterhavet er i overskuelig, behørig afstand fra jeres nye adresse.Føles det rigtigt? Er I nysgerrige? Vi byder gerne på en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kløvervej 8 , 9760 Vrå1.295.000 kr.7.916 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.647 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 158 ㎡Grund: 1225 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1963