Østergade 44, 6840 Oksbøl

6840 ostergade 44 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

323 m2 stor villa med separat lejlighed i underetagen – centralt i Oksbøl

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/1 – klik på billede –

Denne villa er for jer, der drømmer om masser af kvadratmeter at udfolde jer på. Boligen byder nemlig på hele 323 m2 fordelt på tre plan. Hele underetagen er også beboelse, og den er derfor indrettet med både eget køkken og bad, hvilket giver mulighed for, at den kan fungere som en separat lejlighed – Perfekt hvis I f.eks. ønsker, at bedsteforældrene skal flytte med, et lejemål eller at indrette en superlækker teenageafdeling.

Villaen er en flot, vedligeholdt rødstensvilla fra 1977 med brun trægavl og hvide vinduesrammer. Udover boligkvadratmeterne tilbyder ejendommen et stort garageanlæg med værksted og carport. I alt er her 192 m² under tag.

Indenfor byder villaen på en god rummelighed og et dejligt lysindfald.
Stueplan er indrettet med et stort opholdsrum, hvor der er en hyggelig brændeovn samt god plads til både sofa og spisebord. Fra opholdsrummet er der adgang til køkkenet, som er med lyst inventar. I køkkenet er der en helt fantastisk udsigt over haven, som kan tilgås via terrassedøren. Stueplan fuldendes af et kæmpe badeværelse med spa og et bryggers. Der er mulighed for at genetablere de 2 værelser der tidligere har været i stuen, hvis du ønsker flere soverum.

Førstesalen tilføjer et skønt soveværelse med adgang til eget walk-in closet og badeværelse til boligen. Derudover er der to værelser og en stor repos, hvor der kan indrettes kontor eller lignende.
Underetagen byder på en separat lejlighed med en rummelig opholdsstue, der har udgang til en overdækket terrasse samt et værelse, et køkken og et badeværelse.

Et stort hus kræver også en stor grund, og det tilbyder denne ejendom med hele 4500 m2. Grunden har masser af skøn beplantning med blandt andet en stor græsplæne, flotte, ældre træer og flere skønne terrasser, hvor man kan nyde solen. Der er også mulighed for at bygge en erhvervsbygning eller etablere erhverv på adressen.

Vi fik slet ikke tid til at fortælle jer, om det gode lokalsamfund i Oksbøl som tilbyder alt fra skole til idrætscenter – men bestil en fremvisning hos EDC Varde, så står vi klar til at fortælle jer alt, I ønsker at vide….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østergade 44 , 6840 Oksbøl5.500.000 kr.16.981 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.433 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 323 ㎡Grund: 4506 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-03 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x