Kystvejen 10B 1-208, 9850 Hirtshals

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

FANTASTISK HAVUDSIGT OG SÆRDELES VELBELIGGENDE!

Denne fantastiske ejerlejlighed på Fyrklit tilbyder en helt unik ferieoplevelse med en havudsigt i topklasse! Beliggende ud til stranden og havet er det det perfekte sted at nyde sol, strand og hav på alle tider af dagen. Det er et resort, som er ideelt til både børn og voksne med en række faciliteter og aktiviteter, der giver mulighed for afslapning og sjov.

Lejligheden er på 54 kvadratmeter og er fordelt på en entré, et nyere køkken, flot renoveret badeværelse, et stort værelse, en hems/ekstraværelse og en lys og rummelig stue. Endvidere tilhørende altan med en fantastisk udsigt over Vesterhavet.
Lejligheden er en ejerlejlighed uden bopælspligt, hvilket betyder, at du kan bruge den som en feriebolig og samtidig have mulighed for at leje den ud, når du ikke bruger den selv.

Fyrklit Resort tilbyder mange faciliteter og aktiviteter, herunder en stor swimmingpool, vandland, indendørs legeland og andre aktiviteter til både børn og voksne. Hvis du er på udkig efter afslapning, kan du nyde solen på stranden, tage en tur langs kysten eller slappe af på din egen lille altan. Ferielejligheden er også tæt på byen med et hyggeligt liv med restauranter, caféer og kulturliv.

Alt i alt tilbyder denne unikke ejerlejlighed på Fyrklit en perfekt beliggenhed og en bred vifte af faciliteter og aktiviteter, der gør det til det ideelle sted at slappe af, nyde ferien og skabe minder, der vil vare ved i lang tid.

Lejligheden kan forventeligt indbringe en årlig lejeindtægt til ejer i niveauet kr. 85.000 – 100.000….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kystvejen 10B 1-208, 9850 Hirtshals1.145.000 kr.21.204 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.781 kr/mdrEjerlejlighed/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 54 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1976

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x