Lærkevej 1, 4220 Korsør

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa beliggende tæt på grønne områder

I fredelige og rolige omgivelser ligger denne charmerende villa. Herfra er kun få meters afstand til byparken, hvor der er belæg for nogle gode gåture. Der er tilsvarende gode stisystemer til både skole og institutioner. Fra huset er der også kort afstand til indkøb og alt, hvad et travlt familieliv har behov for.

Boligen er på 134 kvm. og har yderligere 54 kvm. særdeles anvendelig kælder. Stueplan fordeler sig på entre, hvorfra der er trappe både til 1.sal samt kælder. Hertil er en god og rummelig stue, stort soveværelse, samt mindre værelse, praktisk køkken samt lyst badeværelse.
På 1.salen findes der 2 store værelser, samt mindre værelse, og depot, og endnu et godt badeværelse.

Kælderen har mange gode anvendelsesmuligheder, hvad enten man skal have et værksted, plads til hobby eller noget helt 3. Foruden stort vaskerum, så er der 5 disponible rum samt udgang fra kælderen.

Haven har en god terrasse, og er generelt vedligeholdelsesnem. Hertil er der en god stor garage, samt et par gode udhuse.

Ring og book din fremvisning allerede i dag på tlf: 5835 1700…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lærkevej 1 , 4220 Korsør895.000 kr.5.706 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.032 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 134 ㎡Grund: 525 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1949

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x