Lemvigvej 61, 7620 Lemvig

7620 lemvigvej 61 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Etplansvilla fra 2009 med to dejlige udestuer

I Tørringhuse finder I denne etplansvilla fra 2009, som byder på en god indretning med tre værelser og to badeværelser. Dertil kommer to dejlige udestuer, og med til huset hører en stor og nem grund. Her får I et godt udgangspunkt i et aktivt lokalområde med skole og et rigt foreningsliv, mens I samtidig har Lemvig inden for rækkevidde.

Den velholdte villa præsenterer sig flot med rødstensfacader og valmtag, mens I får et passende boligareal på 126 m². Dertil kommer en integreret carport på 24 m², mens de 37 m² i det integrerede udhus er inddraget til et godt værksted. Der er desuden installeret et 3,6 kW solcelleanlæg, og med billig fjernvarme byder huset på en meget fornuftig energiøkonomi.

Indenfor er huset lyst og indbydende med lyse klinker flere steder i boligen. I får tre værelser, hvoraf det ene har walk-through-closet til eget badeværelse. Derudover er der et stort køkken-alrum med åben forbindelse til stuen, og køkkenet er et pænt, U-formet elementkøkken i hvidt med greb i børstet stål. Fra både stuen og køkkenet er der udgang til den kæmpe udestue, der er et af husets bedste aktiver. I får også et godt bryggers installeret i en praktisk niche i entréen, der har direkte forbindelse fra carporten.

Huset er nemt at vedligeholde, samtidig med at boligen er meget ældrevenlig, da der ikke er dørtrin, brede indvendige døre og ekstra store badeværelser. Huset er også meget allergivenligt, da der er installeret Genvex-anlæg med pollenfilter, hvilket resulterer i god udskiftning af frisk luft og samtidig holder pollen og partikler ude.

Grunden er på 1.043 m², så I får en god størrelse at gøre med. Der er anlagt en sydvendt terrasse ved udestuen, mens resten af haven er nem at holde med lidt plæne, hæk og højbede.

Områdets stærke foreningsliv vidner om et godt, aktivt lokalsamfund, som endda ligger meget fornuftigt. I har en kilometer til Alt-i-et-huset i Klinkby, men også kun fire kilometer til Lemvig, så I kan hurtigt få dækket jeres behov i dagligdagen.

Kontakt EDC Lemvig allerede i dag på telefon 96 63 40 00. Så arrangerer vi en fremvisning for jer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lemvigvej 61 , 7620 Lemvig1.145.000 kr.7.808 kr/㎡Ejer Udgifter: 853 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 126 ㎡Grund: 1043 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2009Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-06 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x