Lind Hansens Vej 44, 5000 Odense C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Moderne og stilsikker familievilla i Skibhusene

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/4 – klik på billede –

Med en tidssvarende familievilla i et gammelt landsbysamfund får I det bedste fra to verdener. Lad os derfor byde jer velkommen til Lind Hansens Vej 44 i Skibhusene, hvor I kan flytte direkte ind i denne flotte bolig fra 2008. Her kommer I til at bo få kilometer fra Odenses gamle bydel, og beliggenheden i den hyggelige kanalby fejler bestemt heller ikke noget.

I alle henseender er der tale om en moderne ejendom. Høje byggestandarder og fornuftige løsninger kendetegner villaen, der er opført i flotte, lyse mursten. Over de solide facader hviler et pænt valmtag, som desuden dækker både terrassen og den integrerede garage. Sidstnævnte tæller hele 52 m2, og den byder desuden på el-port og direkte indgang til boligen.

Her fungerer bryggerset som sluse, så I kan hænge jakkerne og ekspedere snavsede overtræksbukser direkte i vaskemaskinen. Videre fremme følger boligen en meget vellykket planløsning, og I får fire gode værelser. Det ene udgør endda en komplet forældreafdeling med walk-through-closet til eget badeværelse. Badeværelse nummer to ligger ved entréen, og begge baderum fremstår lyse og indbydende.

Boligens mest bemærkelsesværdige afdeling er dog det åbne, sammenvævede opholdsmiljø, hvor køkken-alrummet og stuen flyder i ét. Det moderne køkken er pænt og stilrent, og der er ovenikøbet rigtig god bordplads til de dage, hvor der skal kulinariske åbenbaringer på middagsbordet. Loftet er ført til kip, og med lyst klinkegulv og ovenlys byder køkken-alrummet på en virkelig lækker stemning. Desuden giver rummet udgang til haven, mens stuen ligger lidt forskudt i forhold til den øvrige bolig og dermed nyder et naturligt lysindfald fra tre verdenshjørner.

En villahave skal helst balancere mellem det hyggelige og det overskuelige. I den forbindelse får I gode udemiljøer på sydsiden af huset, hvor den store terrasse folder sig ud. Et stort drivhus er også på plads, og med plæne, enkelte bede og en nydelig forhave får I lidt af det hele. Det gælder også plads til børneleg og store armbevægelser – haven grænser nemlig direkte op til en grøn kile, som giver en lille fornemmelse af kvarterets grønne, rekreative fællesarealer. Her er gode legepladser til områdets yngste beboere, og følger I de små stisystemer, kommer I hurtigt ud i naturen.

Kontakt EDC Skibhus for en fremvisning på 6611 6411….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lind Hansens Vej 44 , 5000 Odense C4.495.000 kr.23.436 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.631 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 168 ㎡Grund: 1164 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2008Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-17 check den her