Lindingbrovej 2, 6800 Varde

6800 lindingbrovej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot, lys villa med hyggelig have i Thorstrup ved Sig

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/2 – klik på billede –

Med denne villa på 131 m2 får du et flot renoveret hus med charme, selvtillid og synlige bjælker. Ejendommen er opført i 1929 i røde mursten og med en fin svalegang, hvorfra der er en dejlig udsigt over haven. Denne vender ligesom haven mod syd, så I har mulighed for at nyde solen hele dagen. Adressen er Lindingbrovej 2 i Thorstrup lige nord for Sig, som er en hyggelig stationsby i naturskønne omgivelser tæt på Varde.

Indenfor er boligen dejligt lys takket være talrige vinduer samt hvide vægge og lofter. Det store opholdsmiljø udgør boligens kerne, som gennemvarmes af brændeovnen i stuen. Det flotte køkken er integreret i rummet, og det er indrettet med kogehalvø med hvide fronter i et tidløst design. Brændeovnens varme suppleres af en luft-til-luft varmepumpe.

Boligen byder herudover på et bryggers, et pænt badeværelse samt en førstesal med tre soveværelser, depotrum og repos. Førstesalen har synlige loftbjælker, der er malet hvide.

Fra stuen har du direkte adgang til haven via en skydedør i glas. Haven vender helt rigtigt i forhold til solen, så læn dig blot tilbage, og nyd sommeren på den delvist overdækkede fliseterrasse. Foran huset er der masser af plads til at parkere biler.

I kommer til at bo tæt på Sig, som er en aktiv by med forskellige foreninger, supermarked, skole og daginstitution. Få kilometer fra adressen ligger desuden Karlsgårde Sø, hvor du kan fange gedder og karper eller sejle en tur i kano eller kajak. Besøg også Tambours Have, hvor du kan købe en kop kaffe og nyde de mange smukke blomster, eksotiske planter og gamle sjældne træer.

I får med andre ord en flot, lys villa med solrig have og kort afstand til alt, hvad I har brug for i hverdagen. Bestil en fremvisning hos EDC Varde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lindingbrovej 2 , 6800 Varde895.000 kr.7.081 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.103 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 131 ㎡Grund: 579 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1929Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-12 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x