Nikolaikirkestræde 10, 6800 Varde

6800 nikolaikirkestraede 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Villa med mange muligheder og stor grøn have i hjertet af Varde

Denne nydelige villa fra 1887 byder på masser af muligheder, charme og en supercentral beliggenhed i Varde. Fra adressen har du få minutters gang til alt, hvad byen har at byde på af shopping, spisesteder og kulturliv. I alt får I 127 m2 at indrette jer på, som er fordelt over halvandet plan. Til ejendommen hører desuden en nem, lille have med græs og fliseterrasse.

Selve ejendommen er en flot, pudset villa, der ligger godt tilbagetrukket med indgang via en baggård. Selve Nikolaikirkestræde er en af byens absolut mest charmerende stræder med brolægning og fine byhuse, der ligger side om side.

De 127 m2 er fordelt, så stueplan er fællesområde med opholdsstue, køkkenalrum badeværelse og gæstetoilet. De private gemakker består af fire soveværelser, som ligger på 1. sal – værelserne er ikke store, men superhyggelige – og et af dem har desuden en skøn udsigt over byens tage.

Boligen trænger til en kærlig hånd hist og her, men her er stort potentiale til stede. Boligen har hvide vægge og lofter, og rundt omkring kan man få øje på flere finurligheder, som med en opfriskning kan give et personligt og unikt præg på det endelige resultat. Her tænker vi bl.a. på trappen og den rå murstensvæg i entreen samt den lille træbeklædte halvvæg, der adskiller køkken og alrum.

Har denne spændende villa vakt din interesse, og vil du gerne se det hele i virkeligheden? Så kontakt EDC….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nikolaikirkestræde 10 , 6800 Varde1.185.000 kr.9.580 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.535 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 127 ㎡Grund: 275 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1887Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-02 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x