Lokkemosevej 36, 4581 Rørvig

4581 lokkemosevej 36 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende fritidshus på naturskøn grund!

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/11 – klik på billede –

Naturskøn ferieoase!

Blot 700 meter fra Danmarks midtpunkt finder du dette charmerende fritidshus i et fredeligt sommerhusområde.

I det attraktive ferieområde på Rørvig-halvøen tæt på flotte naturområder finder vi Lokkemosevej 36.

Siden 1969 har sommerhuset været beliggende på en 2.219m² stor smuk naturgrund med flere gode sol- og hyggekroge. Grunden er total ugenert og lukket i forhold til naboer både sommer og vinter.Langs huset kan i glæde jer til en skøn terrasse hvor i har et godt view over haven og med hele 3 udgange fra huset.
Huset er indrettet som følger: Rummelig entré. Pænt og funktionelt køkken med diverse hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet har vi spisestuen som videregående har udgang til den store fine terrasse med 8 meter stor eldrevet markise ned fjernbetjening. Rummelig stue med gode lysindfald, charmerende pejs og ligeledes udgang til træterrassen. Stort badeværelse med brus. Godt stort soveværelse. mindre værelse/gæsteværelse. Walk in closet der tidligere var et værelse.
Der er en carport med forlængelse af skur samt en udendørsbruser.

I nærområdet kan man nyde den smukke natur som omkranser området. Heriblandt kan nævnes Dybesø, Flyndersø, Kattegat hvor der er god badestrand samt er der blot 10 minutters cykling til Rørvig By og Rørvig Havn, hvor man kan nyde det hyggelige havnemiljø med mulighed for at fange krabber, spise på de gode restauranter, købe is eller gå en tur på havnemolen. Ligeledes gode indkøbsmuligheder.

Endnu mindre end 10-15 min væk i bil ligger den berømte turistby Nykøbing Sj. Som tilbyder en masse faciliteter såsom gode indkøbsmuligheder, specialforretninger, hyggelige caféer og restauranter på gågaden.

Lyder dette som noget for dig så kontakt os allerede i dag på 59913333!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lokkemosevej 36 , 4581 Rørvig4.350.000 kr.61.096 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.302 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 68 ㎡Grund: 2219 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-17 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x