Marie Alle 10, 3500 Værløse

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Udsigtsvilla i Hareskoven

En af Hareskovens bedste udsigter – det kan man som mægler godt tillade sig at skrive her, uden at tage munden fuld.

Beliggenheden den overrasker og boligen har masser af charme og atmosfære, murermester-stilen går flot igennem.

Det skal så også lige bemærkes, at boligen gennemgik en omfattende renovering og forandring i 2010, hvor boligen bl.a. blev filset udvendigt, nye vinduer og døre, nyt tegltag blev der lagt på og kviste blev monteret. Nuværende ejer har også fået etableret en skøn tagterrasse med den mest fantastiske udsigt over Hareskoven.

Men lad os starte indvendigt, det overdækkede adgangsparti fører os til boligens entre, mindre hall kan man også fristes til at skrive. Her er gæstetoilettet og den svungne trappe til 1.salen. Der er 3 stuer ensuite, fra alle er der kig til Hareskoven og i den midterste er der åbent op til køkkenet, så et skønt alrum er skabt. Den store ø indbyder til masser af hygge eller lektielæsningen de sene eftermiddagstimer medens maden forbedres. Fra den ene stue er der udgang til terrasse og haven, men det skal vi nok komme tilbage til. Fra alrummet er der dør ud til viktualierum, bagindgang og nedgang til disponibelt rum i kælderen. Tilbage i entreen leder den flotte trappe os op på 1.salen, hvor der er indrettet 3 gode værelser og et badeværelse med kar. Kvistene i værelserne giver et rigtig god lysindfald og trumfen her er den store og meget anvendelige tagterrasse, hvor solen kan nydes langt størstedel af dagen og aftensolens nedstigning over Hareskoven kan nydes. Ja det er måske lidt slidt at skrive, at udsigten ikke kan beskrives, men opleves”, her er det dog meget sandt og relevant at skrive.

Udvendigt er der skabt en hyggelig terrasse og græsplæne ved køkkenet, her er der også nedgang til boligens anden kælder, hvor der er værksted/depotrum og fyrrum med vaskemaskine. Carport og udhus, hvor der grundet den skrående grund er skabt endnu et disponibelt rum under bygningen. Ja grunden er skrående hvilket skaber et spændende have-miljø, ikke mindst skabt af den smukke alsidige beplantning. I bunden af haven er der endnu en græsplæne og udgang til Tibberup Alle.

Så er ønsket en ejendom med kant, med atmosfære og udsigt, så byder Marie Alle 10 til fulde på dette. Skal vi samme kigge på boligen?…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Marie Alle 10 , 3500 Værløse5.595.000 kr.41.292 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.119 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 119 ㎡Grund: 715 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1921

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x