Markvej 11, 7870 Roslev

7870 markvej 11 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Superskønt ferie & fritidshus – Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/6 – klik på billede –

Fantastisk skøn perle til din ferie og fritid.
Beliggende i Eskov Strandpark – et veletableret område, med dejligt miljø og dyreliv, her er lavet badebro, legeplads, shelters, grill-hytte, bålplads m.m. ved stranden. Området er kloakeret. Nemt med indkøb i Selde og tag evt. et færge-smut til populære Fur.

Et dejligt fritidshus, som er flot opdateret – her skal bl.a. nævnes køkken, badeværelsesmiljø, ovenlysvinduer, tagrender samt terrassemiljø.
Med andre ord, her kan du nyde din ferie og fritid fra første dag!

Grunden er skrående, hvilket giver grunden karakter og skønne muligheder både for udsigt, leg og privatliv. På såvel nordøst og sydøst er der anlagt dejlige terrasse-/flisemiljøer. Herforuden er der fin, høj terrasse mod sydvest med udgang fra stueplan samt herunder fliseterrassen, med udgang fra underetagen.
På grunden findes redskabsrum samt brændely.

I huset er der nemt plads til 8 overnattende. Opvarmning er luft til luft varmepumpe i underetage samt stueplan – herudover er der monteret nyere brændeovn i stuen.

Stueplan er indrettet med entre, badeværelse, værelse samt stort lækkert rum med stue og køkken i åbenforbindelse. Køkkenet er med nyere, lyst inventar med alt i hvidevarer.
Fra stuen er der som før nævnt, udgang til dejlig terrasse med udsigt til bakkede marker. En vindeltrappe fører til 1. sal med åbent værelse ved opgangen samt et værelse.
Underetagen er med værelse med adgang til stort wellness badeværelse med bruseniche, hjørnespa og sauna samt udgang til haven.

Simpelthen bare et SKØNT fritidshus – kom og kig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Markvej 11 , 7870 Roslev1.195.000 kr.6.674 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.461 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 80 ㎡Grund: 806 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-31 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x