Melsted Langgade 4, 3760 Gudhjem

3760 melsted langgade 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Ægte “fiskerhus” idyl i Melsted – tæt på havnen, klippekysten og havet

Dette hus rækker tilbage til 1880, hvor bindingsværk, træbåde, duften af tjæret tovværk og afhængighed af havets gaver var dagligdag. Huset stil er grundlæggende bevaret – dog er der sket senere moderniseringer bl.a. i form af tegltag og centralvarme. Men atmosfæren og charmen er stadig i behold, og det kan man stadig fornemme, når man opholder sig i huset og i den skønne have.

Der er kun 150 m fra huset til den hyggelige klippehavn i Melsted, hvor morgendukkerten kan tages, og der er også mulighed for en kajak eller en lille jolle, hvis man er til det. Til Gudhjems butikker og hyggelige spisesteder er der ca. 500 m, og havnen kan nås på få minutter langs den unikke kyststi.

Huset indeholder: Entre med indgang både fra gaden og haven samt oliefyr og montage for vaskemaskine. Pænt flisebadeværelse med bruseniche, håndvask, toilet og gulvvarme. Velindrettet køkken med trappe til 1.sal. Meget hyggelig opholdsstue med synlige bjælker og brændeovn. Soveværelse.

Nyindrettet 1.sal med loft til kip og synlige bjælker: Stor TV-stue/arbejdsværelse med flot udsigt fra gavlvindue. Stort soveværelse.

Desuden forefindes: Udhusrum (mulighed for indrette lille gæsteafdeling). Redskabsrum. Carport + brændeskur.

Skøn have med græsplæne, blomster, træer og mange læ- og solpladser.

INFO: I Melsted er der bopælspligt.

Et sjældent tilbud i et skønt område!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Melsted Langgade 4 , 3760 Gudhjem1.795.000 kr.15.602 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.570 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 102 ㎡Grund: 779 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1880Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-25 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x