Møllebakken 47, 8471 Sabro

8471 mollebakken 47 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Unik bolig med plads til hele familien

Velkommen indenfor på Møllebakken 47, en unik og energioptimeret bolig med gulvvarme overalt og solceller på taget. Her er der plads til hele familien.

Du træder ind i rummelig entré med adgang til bryggers, hvor der både er plads til opbevaring samt vaskemaskine og tørretumbler. Videre herfra kommer du ind i stort åbent køkken-alrum med moderne køkken fra 2021 med alt i lækre hårde hvidevarer. Herfra er der også direkte adgang til stuen. I køkken-alrummet er der plads til hele familien og masser af gæster og der er ligeledes plads til en arbejdsstation eller et legeområde til børnene, alt efter hvilket behov du har. Fra køkken-alrummet er der direkte adgang til skøn udestue, hvor de tidligere vinterdage eller forårsdage kan nydes.

Stuen er rummelig og nem at indrette og med loft i kip, har den både kant og charme. Fra stuen er der direkte adgang til ugeneret terrasse, hvor du kan nyde den store lukkede have og solens stråler.

Huset rummer desuden en værelsesafdeling med 3 gode og meget rummelige værelser samt et stort moderne og moderniseret badeværelse med bruseniche.

Huset er generelt meget velholdt og sælger har moderniseret og renoveret, så huset fremstår både opdateret og nutidigt.

Haven er ligesom huset meget velholdt og her er plads til både leg, hygge og dem med grønne fingre. Desuden er der til huset et stort værksted, hvor anvendelsesmulighederne er uendelige og så er der selvfølgelig en stor carport med plads til to biler.

I Lading finder du Børnehuset Lærkereden med både vuggestue og børnehavebørn. Skolebussen kører de større børn til skole i Hammel. I Lading er der også et utal af muligheder for at nyde naturen både gående eller på cykel. Lading Sø og tilhørende skov er kun 5 min. væk.

Når du bosætter dig i Lading og på Møllebakken, bliver du en del af et aktivt lokalområde med gode naboer og aktiviteter i forsamlingshuset. Området består af både ældre og helt nye udstykninger, hvilket giver en god blanding aldersmæssigt blandt naboerne. Her er både de unge børnefamilier og seniorerne.

Du når Hammel på 12 min og Sabro på 5 min. Her har du adgang til alt hvad du behøver, herunder dagligvarer, shopping, kultur, skole osv. Pendler du, er motorvejen ikke mere end 15 min. væk og Aarhus når du på 25 min.

Ønsker du et kvalitetshus, der fremstår moderne og renoveret? Ønsker du at bo i et område, med godt naboskab men også mulighed for at være sig selv? Så kunne Møllebakken 47 være noget for dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllebakken 47 , 8471 Sabro2.795.000 kr.18.310 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.151 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 139 ㎡Grund: 941 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2003Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-02 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x