Mølledammen 26, 6800 Varde

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievilla på lukket vej ved Frelloskolen

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/6 – klik på billede –

Denne villa har med fire værelser plads til børnefamilien, og de store opholdsrum giver familien masser af plads at brede sig på. Huset ligger på en attraktiv hjørnegrund, der byder på en lukket have med et vestvendt terrassemiljø, hvor sommerdagene kan nydes i solens varme skær.

Fra den lille, lukkede vej er der få skridt til idrætsfaciliteterne i Varde Fritidscenter og Frelloskolen. Dermed får familiens yngste en nem og tryg skolevej. Nærmeste supermarked findes 700 meter fra adressen, og cykelturen til de små gader i Vardes centrum tager kun fem minutter.

Villaen indeholder i stueplan: et værelse samt et rummeligt soveværelse med skabsvæg, og her er ligeledes et badeværelse med badekar og bruseniche med brusepanel. Foruden det store bryggers samt entréen med garderobe og gæstetoilet består resten af etagen af et spisekøkken og to stuer i åben forbindelse. I det U-formede køkken er der god plads til at være flere om at lave mad, og her er plads til et lille spisebord til morgenkaffen. Stuerne har mange indretningsmuligheder, og pejsen samt lysindfaldet fra de store vinduespartier skaber en behagelig atmosfære.
Fra stuen og soveværelset er der direkte adgang til den solrige terrasse og haven. Endelig byder ejendommen på en carport med tilstødende værksted.

Tidligere ejer har indrettet 1.salen med: to værelser, et badeværelse samt et stort disponibelt rum.
1.salen kan ikke godkendes til beboelse. Boligarealet på 169 kvm er alene stueplan….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mølledammen 26 , 6800 Varde1.995.000 kr.11.485 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.657 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 169 ㎡Grund: 935 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1972

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x