Nankes Plads 16, 4220 Korsør

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

DEJLIG FUNKTIONEL BOLIG MIDT I CENTRUM

Hyggeligt og tidssvarende rækkehus med veludnyttede og velholdte kvadratmeter, så der både er plads til børn og voksne – og så kan det hele tåle at blive brugt. Boligen ligger centralt i byen – i gåafstand af alt det, I har brug for i hverdagen, og der er ikke langt til vandet eller til Korsør lystskov, så der er masser af mulighed for en hverdag med jordforbindelse – og så kan I flytte direkte ind i boligen, der fremstår både tidssvarende og hyggelig.

Kvadratmeterne fordeler sig på en fin lille entré med klinkegulv og trappe til 1. sal, et lyst og tidssvarende badeværelse med stik til vaskemaskine, lyst og veludstyret køkken, der er indrettet med hvidevarer og med masser af skabe og med mulighed for at man kan være flere, der laver mad sammen. Åben forbindelse fra køkkenet til hyggelig spise-/opholdsstue. I stueetagen er der også gulvvarme til dig som altid fryser lidt om tæerne og så er der fra opholdsstuen direkte udgang til en hyggelig, uforstyrret og vedligeholdelsesnem gårdhave.

På 1.salen findes en dejlig repos og 3 rigtige gode værelser.

Der er godt lysindfald og god atmosfære i boligen – og man har mulighed for at blive en del af et uforpligtende fællesskab, men samtidig masser af plads til at være helt sig selv på egen matrikel. Egen parkeringsplads til matriklen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nankes Plads 16 , 4220 Korsør1.695.000 kr.16.212 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.740 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 108 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2004

Der er ingen anmendelse på “Nankes Plads 16