Nellikevej 19, 5250 Odense SV

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Villa i særklasse, kig til ådalen og flot anneks

Det centrale Bellinge er primært kendt ved 60-70er huse og rolige vænge. Ind imellem – og ret sjældent – møder man en bolig, hvor man sænker paraderne og bare nyder boligoplevelsen. Lige præcis sådan en oplevelse, vil I få på Nellikevej 19.

Huset er i løbet af de seneste år blevet total gennemrenoveret, står fuldstændigt efter nutidige ønsker og endda spækket med lækkerness og flotte detaljer. Her er tænkt over hver en detalje – og tænkt over, hvordan detaljen passer ind i helheden. F.eks. vil I opleve et meget lyst hus, bl.a. med top-vinduer i gavlen, men samtidig opleve en følelsesmæssig varme fra akustikpanelerne. Flere steder er der blotlagte murstensvægge, som giver en rå charme, der går fint i modsætning til det mere fine udtryk, fra bl.a. det flotte køkken.

Planløsningen er helt som man ønsker sig: Et køkkenalrum der fejer benene væk under sig, to badeværelser, børneværelser i samme afdeling, større forældresoveværelse og et kontor/walk-in.

De udvendige arealer er præget af lethed og med fokus på nydelse, uden det store vedligehold. Til huset finder du to terrassemiljøer, ét ved alrummet og ét med en formidabel udsigt.

Slutteligt – det bedste til sidst – er der til huset et større “anneks” i boligkvalitet og med varme, samt skur. Sidstnævnte til opbevaring og havemateriel. Selve annekset har mange anvendelsesmuligheder.

Kom og oplev denne ejendom, og hør langt mere om det skønne kvarter, huset er beliggende i. Vi glæder os til at præsentere det på en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nellikevej 19 , 5250 Odense SV3.395.000 kr.21.460 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.059 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 150 ㎡Grund: 642 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1963Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-08 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x