Nordsø Ferievej 7, 6950 Ringkøbing

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velholdt sommerhus med udsigt udover klitlandskabet og Lyngvig Fyr

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/5 – klik på billede –

I et dejligt, roligt og efterspurgt område er dette charmerende stråtækte A-sommerhus beliggende, som oser af det helt rette stemning. Sommerhuset er beliggende med en storslået udsigt udover det store, fredede naturareal, klitlandskabet og Lyngvig Fyr. Sommerhuset er løbende vedligeholdt, så det fremstår indflytningsklar med mulighed for at sætte dit eget præg, så du selv bestemmer rammerne for dine kommende ferier.

Sommerhuset rummer 60 kvm. og har følgende planløsning: Entré/fordelingsgang med plads til overtøj og sko. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine. To lyse værelser. Funktionelt køkken i åben forbindelse med spise-/opholdsstue, hvor der er et dejligt lysindfald fra det sydvendte vinduesparti. I stuen er der desuden loft til kip med fritliggende bjælker, hvilket giver en behagelig rumfornemmelse og en hyggelig stemning. Stuen er udstyret med både varmepumpe og brændeovn. Fra stuen er der adgang til hemsen, hvor børnene kan samles til både afslapning og leg.
Fra stuen er der udgang til en fantastisk sydvendt træterrasse, hvor du kan synke dig helt ned i stolen mens udsigten og dens beroligende virkning nydes.
Fra husets entré er der udgang til en nordøstvendt træterrasse, hvor morgenkaffen kan nydes i ro og mag.

Til sommerhuset er der desuden 1 udhus med opbevaringsplads og et andet udhus på 12 kvm. fra 2016 med mange gode muligheder.

Der er mange muligheder på den 1.989 kvm. store grund.

Sommerhuset er tilmeldt udlejning.

Med denne beliggenhed er der kun 1.300 meter til stranden og de brusende bølger, hvor der indbydes til afslapning og leg eller gode vandreture i de kuperede klitter.
Sommerhuset er beliggende mellem den hyggelige havneby Hvide Sande og feriebyen Søndervig, hvor der er aktiviteter for hele familien. Der er mulighed for en rask cykeltur til begge byer mens klitlandet og hede arealerne kan nydes….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nordsø Ferievej 7 , 6950 Ringkøbing1.598.000 kr.24.212 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.421 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 60 ㎡Grund: 1989 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1972

Der er ingen anmendelse på “Nordsø Ferievej 7

[rotador grupo=1]