Nørregade 34 1-tv, 6700 Esbjerg

6700 norregade 34 1 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende og stilren lejlighed i midtbyen

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/3 – klik på billede –

Hos EDC Poul Erik Bechs Lejlighedsbutik, har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne lejlighed. Her er på alle måder tale om en velholdt og charmerende bolig, hvor man fra lejligheden er mindre end 5 minutter fra både Torvet og Kongensgade, samt har et hav af muligheder for parkering i kort gåafstand til lejligheden.

Lejligheden fremstår total indflytningsklar og med et smart og kvalitetsstærkt materialevalg, og med gulvvarme overalt. Ejendommen er en del af en meget sund forening, der er styret af professionel administrator.

Lejligheden fremtræder herskabelig med originale stuklofter og indeholder:
Lys entre, hvor der er plads til overtøj. Badeværelset er med flotte klinker, og med både bad og toilet – et dejligt badeværelse, der fremstår moderne.
Køkkenet og spisestuen er i åben forbindelse og det skaber et dejligt lysindfald fra begge sider af bygningen. Stort og lyst SVANE-køkken med masser af skabsplads. Spisestuen med stukloft er rummelig og med plads til stort spisebord. Dejlig lys tv-stue også med stukloft, med plads til både sofagruppe og læsehjørne, hvor der i stuemuren er støbt en gennemgående brændeovn, så man kan nyde varmen og hyggen fra både stue og spiseplads.
Soveværelset er stort og med 2 store skabsarrangementer, så der er rigeligt plads til tøj og opbevaring. Fra soveværelset er der udgang til en stor solrig altan, med udsigt over gårdhaven med det smukkeste valnøddetræ der giver følelsen af privatliv.

Til ejerlejligheden hører:
– Brugsret til vaskerum med egen vaskemaskine og tørretumbler
– Brugsret til tørrerum
– Brugsret til lukket og hyggelig have
– Brugsret til cykelskur i haven
– Brugsret til eget kælderrum på ca. 8 m2
– Det er ok med udlejning og husdyr i foreningen
Ring til EDC Poul Erik Bech på tlf.: 76 10 48 00 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørregade 34 1-tv, 6700 Esbjerg1.198.000 kr.17.114 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.703 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: GStørrelse: 85 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1906

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x