Nørrekrogen 10, 8600 Silkeborg

8600 norrekrogen 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Kvalitets villa i populært område i Grauballe som er udlagt til fjernvarmeområde

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/11 – klik på billede –

EDC har æren af at byde dig velkommen til Nørrekrogen 10 som er en rødstensvilla beliggende i Grauballe. Grauballe byder på alt hvad du som førstegangskøber, børnefamilie eller seniorer har behov for. Der er et godt foreningsliv i området, som støtter op om fællesskabet. Som børnefamilie vil du sætte pris på den store legeplads, som netop er blevet renoveret og ligger få minutters gang fra boligen. Derudover har Grauballe deres egen skole, sportshal, indkøb og daginstitutioner. Boligen ligger knap 8 kilometer fra Silkeborg centrum. Området omkring Grauballe er i rivende udvikling, bl.a. er fjernvarmen ved at blive etableret.

Boligen byder på 120 m² og er særdeles velegnet til førstegangskøberen som har drømme om at starte deres familieliv i trygge rammer eller for seniorerne, som ønsker at neddrosle på pladsen. Boligen er godt udnyttet med et fint bryggers som fører direkte videre ind til køkkenet – køkkenalrummet. Ønsker man f.eks. en kontorplads kan man med fordel blænde døren af fra alrummet og ud mod entréen for i stedet at benytte døren fra stuen. Alternativt kan man overveje at åbne stuen op til nuværende alrum, og skabe et stort sammenhængende miljø. Derudover byder boligen på to værelser med tilhørende indbygget klædeskabe, et soveværelse med tilhørende skabe samt et badeværelse med nyere elementer.

Nuværende ejer sætter stor pris på den tilbyggede udestue, som skaber en ekstra dimension til de tidlige forårsdage, sommeren og ligeså sensommeren. Udvendigt finder du en fornuftig størrelse grund, et fint værksted, carport samt skur med mulighed for opbevaring eller måske et ekstra disponibelt værelse hvor der er trukket el.

Boligen fremstår i en generel rigtig god stand, med mulighed for at sætte sit eget præg på udtryk. Kunne du have interesse i en fremvisning, kontakt da EDC.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørrekrogen 10 , 8600 Silkeborg1.695.000 kr.13.104 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.779 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 120 ㎡Grund: 657 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1988Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-21 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x