Oppermannsvej 8 0-tv, 5230 Odense M

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Indflytningsklar 3V’er – egen garage, god beliggenhed i Odense M

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/2 – klik på billede –

Det er ikke nogen helt almindelig treværelses lejlighed, vi her kan præsentere dig for. Og det er kun en kompliment. For ikke alene er lejligheden super veludnyttet – den er også lige til at flytte ind i. Du får tilmed en attraktiv beliggenhed i Odense M, hvor du har gåafstand til det meste, og skal du længere væk, kan du roligt anskaffe en bil, for lejligheden har endda egen garage.

Tre kilometer skiller dig fra både OUH og universitetet, mens du finder Rosengårdcentret og city endnu tættere på. I flot vejr kan du tage spadsereturen ad bydelens små villaveje, inden du 20 minutter senere står foran de mange skønne parker, haver og anlæg langs åen. Herfra ligger city for dine fødder, og med gode offentlige forbindelser er det også nemt at komme frem på dage, hvor du lader bilen stå.

Også selve ejendommen skiller sig ud fra mængden. Du får nemlig ikke hjemme i et boligkompleks, men i en flot, velholdt bygning fra 1945, som du kun deler med en håndfuld andre beboere. Det giver mere ro, og du får indtrykket af at bo i en skøn villalejlighed i Odense M. Netop dét indtryk understøttes af den hyggelige fælleshave, som ligger overraskende ugeneret på sydsiden af ejendommen.

Lejligheden er en høj stuelejlighed, så selvom du ikke skal bestige et utal af trin, får du ikke øjenkontakt med forbipasserende på gaden. Indenfor byder boligen på en fremragende indretning, hvor pladsen er udnyttet godt, mens fornemmelsen af rummelighed bevares. Inden døre har du køkkenet og boligens badeværelse på højre hånd, og begge fremstår lyse og meget indbydende.

De egentlige leverum fordeler sig på begge sider af fordelingsgangen, og deres dimensioner gør det nemt at forestille sig, hvordan du kan dele lejligheden med en anden – uanset om det er din ven, studiekammerat eller bedre halvdel, der bliver inviteret indenfor. For nuværende ligger to af værelserne i åben forbindelse, men opsætter du en skillevæg eller fløjdør, er der pludselig rigtig mange muligheder med indretningen. Lejlighedens måske bedste værelse ligger med naturligt lysindfald fra syd, og rummet byder desuden på udgang til en hyggelig altan med skøn, grøn udsigt.

Kontakt EDC Skibhus for en fremvisning på 6611 6411….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Oppermannsvej 8 0-tv, 5230 Odense M1.895.000 kr.25.267 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.923 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 75 ㎡Grund: 730 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1945

Der er ingen anmendelse på “Oppermannsvej 8 0-tv

Annonce: