Østerledsvej 16, 3360 Liseleje

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Klassisk gammelt sommerhus

Et sommerhus bygget før 2. verdenskrig – og det står rimeligt originalt. Dog ikke mere end, at det der kommet nyt køkken i starten af 70`erne. Den gamle fliseterrasse er blevet overbygget, så du i dag har en veranda.
Når man træder ind i huset, bliver man mødt af en rummelig og indbydende stue. Den er præget af to smukke pejse, der tilføjer en rustik og hyggelig atmosfære til rummet. De giver også mulighed for at varme huset op på kolde vinterdage. Den ene pejs er dog ikke i funktion.

En interessant detalje ved denne ejendom er, at den oprindeligt var to separate grunde. Det gør at den er usædvanlig stor, i hver fald efter Liseleje forhold. Godt 2000 m². Den er smuk beplantet med store gamle buske og træer. Du finder altid en plet i sol eller skygge, og samtidig er haven nem at holde. Der er ingen staudebede der skal luges eller jordbærplanter, som skal flyttes.

Hvad du ønsker, skal du få!

Vil du have liv og små butikker, så får du et sommerhus, der opfylder de krav.

Er du også til freden og roen i naturen, så har du her mindre end 200 m til skoven der går videre over i lyngheden på overdrevet og stranden. Og det hele er klassificeret som Natura 2000 område.

Sommerhuset er under en times kørsel i bil fra København….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østerledsvej 16 , 3360 Liseleje2.500.000 kr.28.169 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.044 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 85 ㎡Grund: 2048 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1937

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x