Over Kestrup 13, 6100 Haderslev

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Rummelig villa tæt på et dejlig og naturskønt område.

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/3 – klik på billede –

Velkommen til Over Kestrup 13, placeret midt imellem handelsbyen Haderslev og landsbyen Hoptrup. Villaen byder på nogle gode og gedigne rammer. Inden for kort afstand har du et særdeles naturskønt område omkring Slivsø og en dejlig og børnevenlig badestrand ved Diernæs.

Villaen består af hele 211 m² bolig fordelt i et plan, og dermed rig plads til familien. Fra vindfanget er en fordelingsgang der giver adgang til et badeværelse og et værelse. Videre træder du ind i vinkelstuen, hvor der er god plads til at være sammen på og i forbindelse hermed er en udestue, hvorfra du kan nyde haven fra. Endvidere er her en spisestue, et køkken og et soveværelse, samt yderligere et værelse. Herudover er her en særskilt afdeling, der kan benyttes som eventuelt teenageafdeling, da her er egen indgang. Her er et værelse og bad- og toilet og er dermed yderst ideel til dette.

Haven er anlagt med buske og bede og fra terrasserne kan du sidde helt ugeneret og nyde sommeren. Foruden terrasserne er her også en overdækning, hvor de sene sommeraftener kan nydes.

Tilhørende er nogle udhusbygninger, hvor der er plads til alle haveredskaber og en garage.

Fra villaen er der let adgang til både Hoptrup og Marstrup, hvor der er skole, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter. Derudover er der også inden for kort afstand også Haderslev, der byder på gode indkøbsmuligheder og gågade. I byen er der mange forskellige aktivitetsmuligheder for alle – da byen bl.a. har sit eget idrætscenter og fodboldstadion hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE. I Dyrehaven er et sted hvor du kan nyde nogle dejlige gå- og løbeture i smukke omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Over Kestrup 13 , 6100 Haderslev745.000 kr.3.114 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.575 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 211 ㎡Grund: 1006 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1963Sidste tilstandrapport er fra: 2021-07-13 check den her