P.S. Krøyers Vej 33, 8270 Højbjerg

8270 p s kroyers vej 33 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

CHARMERENDE LIEBHAVERI TÆT PÅ SLOTSPARKEN, MARSELISBORGSKOVEN OG BADESTRANDE

CHARMERENDE LIEBHAVERI TÆT PÅ SLOTSPARKEN, SKOVEN OG BADESTRANDEHos home Sydbyen byder vi nu velkommen til denne ekstraordinære og meget unikke ejendom, beliggende på den attraktive adresse P.S. Krøyers Vej 33. Her træder du ind i en charmerende villa, der i øjeblikket henvender sig til 2 familier, men meget nemt kan passe til den større familie eller familien, der har brug for plads. Villaen byder på 370 gode og brugbare etager, fordelt på kælder, stue og første sal. Villaen er beliggende for e…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

P.S. Krøyers Vej 33 , 8270 Højbjerg16.998.000 kr.51.823 kr/㎡Ejer Udgifter: 10.877 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 280 ㎡Grund: 1576 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1923Sidste tilstandrapport er fra: 2010-11-12 check den her

P.S. Krøyers Vej 33, 8270 Højbjerg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Storvilla i Højbjerg med havelåge til Marselisborgskoven

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/8 – klik på billede –

Stor og enestående rødstensvilla med mange muligheder og på en unik beliggenhed tæt på by, skov og strand. Villaen ligger for enden af lukket privat villavej med have mod Marselisborgskoven, og med blot 2 km til vandet og lige på bygrænsen med kun 3,5 km til Aarhus Centrum.
Til trods for villaens status som et-familiehus har ejendommens store have og særegnede bolig givet mulighed for, de seneste 12 år, at blive indrettet som to skønne selvstændige villalejligheder for de nuværende ejere. Ejendommen består af et oprindeligt murermesterhus fra 1923, samt en spændende Friis & Moltke tilbygning, opført i 1978. Huset er nænsomt gennemrenoveret i 2011 af nuværende ejer med respekt for både den oprindelige stil, og den senere tilbygning. Husets have er fuldstændig uforstyrret og privat.
Huset har en anvendelig og velindrettet høj kælder med egen entré, en fordelingsgang med indbygningsskabe i bedste Friis og Moltke stil, samt opbevaringsrum under trappen til stueetagen. Fra fordelingsgangen er der adgang til stort brugbart rum med nyanlagt gulvvarme, og til et mindre disponibelt hobbyrum med to fløjet indbygningsskabe, samt en lille mellemgang indrettet med underskab, dyb håndvask og stålbord. Fra mellemgangen er der adgang til et af husets 3 badeværelser, indrettet med væghængt toilet og stort dybt brusebad. Både mellemgang og badeværelse har nyanlagt gulvvarme. Fra mellemgangen er der desuden adgang til husets fælles vaske- og tørrerum, samt endnu et disponibelt rum med køl og fryseskab, hvor der er plads til opbevaring.
Lejlighed 1 er fordelt på 4 etager. I stueetagen findes den fælles entré samt et stort lyst snedkerkøkken, holdt i hvidt og sort med god spiseplads og adgang, via dobbeltdøre, til et af husets mange terrasser. Fra den fælles entré går trappen op til en stor og åben stue med frie bjælker og en stor lys kanapé, som åbner op for stort lysindfald. Der er ligeledes en skydedør med adgang til en fin altan med udsigt over Marselisborgskoven og i vinterhalvåret havkig. Fra stuen er der adgang til forældresoveværelset, som rummer et indbygningsskab med hylder fra Trend Snedkeri. Derudover er her et fint lysindfald fra den franske altandør, trefløjet kanapévindue samt Velux vindue. Soveværelset har adgang til eget toilet med håndvask. Fra den modsatte ende af stuen er der en halv etages nedgang, via. trappe, til hustes værelsesafdeling. Der er hems over 2 af værelserne. På den lange fordelingsgang gives adgang til lejlighed 2 i underetagen via vindeltrappe i mursten. Der er også adgang til det store og højloftet badeværelse med dobbelt håndvaske, samt dobbelt brusekabine.
Lejlighed 2 er fordelt på to plan, og har to indgange, dels fra den fælles entré i det oprindelige hus, men også fra den helt nye afdeling, som er indrettet i stueplan på Friis & Moltke-delen. Indgangen ligger i åben forbindelse med et stort velindrettet spisekøkken og adgang til to store træterrasser, som giver dette plan en unik pladsforøgelse i sommerhalvåret. Ophold på de to sydvendte træterrasser giver mulighed, for at nyde sol og udeliv fra tidlig formiddag og frem til solnedgang. Etagen rummer desuden lejlighedens soveværelse med stort gulv-til-loft skab og udgang til endnu en træbelagt terrasse. Fra soveværelset går man ud på trappen op til værelsesafdelingen på 1 sal. Her findes et køligt opbevaringsrum med plads til vinopbevaring, samt adgang til et nyopført badeværelse med dobbelt vask, væghængt toilet og lukket brusekabine. Fra badeværelset er der udgangsdør til et lille hyggeligt aflukke bag huset og garagen, hvilket giver både lys og god mulighed for udluftning. På hele dette plan varmes huset op af nyanlagt velfungerende gulvvarme, samt indbygget brændeovn, der giver ekstra hygge i køkkenet vinteren igennem.
Fra køkkenet er der via en halv etages trappe op, adgang til de to skønne stuer en suite, der adskilles af franske døre – dels en hyggelig opholdsstue og en sjælfuld spisestue med en smuk lille buekanapé….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

P.S. Krøyers Vej 33, 8270 Højbjerg18.700.000 kr.57.012 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.984 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 280 ㎡Grund: 1576 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1923