Pedersker Hovedgade 4, 3720 Aakirkeby

 

Beskrivelse

Indflytningsklart 1-plans hus med 2 værelser i Pedersker By – uden bopælspligt!

Denne flotte og delvist moderniserede villa er beliggende i udkanten af Pedersker by – tæt til skole, indkøbsmuligheder, sandstrand og Bakkarøgeriet m.m.

Ejendommen på 130 m², er opført med røde mursten, nyere termovinduer og rødt tegltag. Ejendommen har det sidste år været igennem en omfattende renovering, så specielt køkken, stue og værelser fremstår flot og moderne. Opvarmningen sker med fjernvarme.

Grunden er på 906 m² og er anlagt med flisebelagt indkørsel til en muret garage, græsarealer og diverse frugttræer. Haven er skønt anlagt med flere forskellige flisebelagte solkroge, hvor man har chance for at fange solen det meste af dagen.

Ejendommen indeholder følgende: Flisebelagt hverdagsentré med adgang til fyrrum og direkte adgang til muret garage. Badeværelse med toilet, håndvask, brus og gulvvarme. Skønt køkken/alrum med hvidevarer og dejligt lysindfald fra de mange vinduer. Stor stue i åben forbindelse med køkken – med højt til loftet og udgang til sydvendt solterrasse. 2 soveværelser.

Herudover forefindes: Udestue med adgang fra stuen. Diverse skure (ikke regi. i BBR).

Ejendommen er beliggende i et område uden bopælspligt og kan således benyttes som fritidshus!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pedersker Hovedgade 4 , 3720 Aakirkeby1.195.000 kr.8.918 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.626 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 130 ㎡Grund: 906 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1963Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-22 check den her