Pilehavevej 39, 4583 Sjællands Odde

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/6 – klik på billede –

Hyggeligt sommerhus i det solrige Yderby Lyng
Vi har hermed fornøjelsen at byde velkommen på Pilehavevej 39 – her i det hyggelige område på Yderby Lyng. Huset er opført i 1978 og byder på 65 veludnyttet m2. Huset ligger på en skøn 1.200 kvm. solrig grund, omgivet af gamle træer- og buske. Fra grunden er der gåafstand til et dyp i Sejerøbugten eller det friske badevand i Kattegat. Huset fremstår i lys og indbydende stand og er lige til at tage i brug. Husets flotte træfacader fremstår pæne med nyt tag fra 2023. Indenfor byder huset på lyse vægge og trælofter og grunden byder på et godt anneks (registreret som udhus, carport med integreret udhus, overdækket bådhus og haven er pænt anlagt med flere terrasser, så man nemt finde en skygge- eller solplads med læ året rundt.
Vi byder velkommen til huset via entré, hvor sko og jakker kan opbevares. Fra entréen findes et pænt badeværelse med brus. Husets “hjerte” er uden tvivl det skønne store køkken alrum hvor hele familien kan opholde sig. De store vinduer mod haven giver et dejligt lys året rundt og muligheden for at følge med i årstidens gang og naturens dyr, der flittigt kigger forbi grunden. Fra stuen er der desuden udgang til træterrassen hvor de sene aftner kan nydes med et koldt glas rosé. Huset byder desuden på 2 rigtig gode soveværelser, med plads til dobbeltseng og god skabsplads. Huset opvarmes med ny moderne varmepumpe og brændeovn fra 2023.
I gå-afstand finder vi det lille nyåbnede bageri Tir samt Olgas spisehus. Fra huset er der en frisk cykeltur eller få min. i bil til den hyggelige Havneby, hvor der foruden en stor og velassorteret Superbrugs og den populære Havnebyens kaffebar findes den hyggelige autentiske havn med flere gode spisesteder (Den gyldne hane, Café Tunen og Noova) samt den populære fiskehandel.
Skal der handles i gårdbutik kan vi anbefale et besøg på Lønnebjerg, der producerer og sælger de flotte “Kastanielys” og andre lækre ting til sommerhuset, Kiosken, der af medier er beskrevet som et “delikatess-paradis” med vin og ost eller Birkemosegård, der særligt er kendt som leverandør af de bedste økologiske grøntsager til bedre restauranter i København. Odden byder selvfølgelig også på egen vingård – Ørnberg vin – der i sommerhalvåret sælger de lokale druer fra gården og et lille tip er at Ørnbergs rosé, dessert og hedvin alle tre år har været kåret til Danmarks bedste….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pilehavevej 39 , 4583 Sjællands Odde1.395.000 kr.18.600 kr/㎡Ejer Udgifter: 78.736 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 65 ㎡Grund: 1200 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-12 check den her