Ringparken 16, 8722 Hedensted

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Arkitekttegnet liebhavervilla med unikt gårdhavemiljø!

For enden af lukket villavej i trygge omgivelser, tæt på skole ligger denne liebhaver villa placeret direkte ud til stort grønt området. Ejendommen har en unik arkitektur og bør opleves ved selvsyn. Storparcellen skaber plads til både boligen, men samtidig egen parklignende have, samt flere ugenerte gårdmiljøer. Efter, at have parkeret i garagen, der desuden har værksted med støbt gulv, kommer du til ejendommens prominente indgangsparti, hvor du igen kan se arkitekten har fået lov at bestemme. Entreen er imponerende rummelig og har store glaspartier, der leder dig videre ind i husets hjerte, det imponerende køkkenalrum. Køkkenalrummet har udsigt til et eksklusivt gårdhavemiljø gennem de store vinduespartier, der ligeledes skaber adgang, og inddrager gårdmiljøet som en del af boligen i sommerhalvåret. Alrummet har ovenlysvinduer, og er helt sikkert husets samlingspunkt der ligeledes fordeler adgangen til resten af boligen, med boligens køkken i den ene ende, hvor der også er adgang til et enormt bryggers med et hav af skabe til opbevaring, samt vaskemaskine og tørretumbler. Tilbage i alrummet er der åben forbindelse til den store stue, der ligeledes har store vinduespartier til gårdhaven. Fra stuen er der, modsat gårdhaven udgang til endnu et gårdmiljø, så du altid kan finde læ og sol. Også i stuen kan man se arkitekten har været på spil, hvor du fra sofaen kigge gennem kontorets store vinduesparti der trækker det grønne have miljø med ind i boligen. Forældre afdelingen er placeret modsat stuen, hvor du får et rummeligt soveværelse med god skabsplads, ved siden af soveværelset er et stort badeværelse, der emmer af hotelstemning, med stor bruseniche og spabad, spots og vinduet placeret du får en fantastisk stemning i rummet. I fløjen med værelser finder du 3 gode børneværelser 2 af dem med gulvvarme, de entreres via gangen langs de store vinduer til gårdhaven og byder også på lækkert renoveret badeværelse med bruseniche, indretningen er nutidig. Ejendommen skal simpelthen opleves live for at få det hele med. Kontakt os for en fremvisning så du kan mærke stemningen og udemiljøerne live. Bemærk! Tag og vinduer er skiftet og der er gulvvarme i store dele af huset, der er fjernvarme i vejen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ringparken 16 , 8722 Hedensted3.495.000 kr.14.747 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.821 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 232 ㎡Grund: 1476 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1971

Ringparken 16, 8722 Hedensted

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Arkitektonisk kvalitetsvilla

Usædvanlig flot kvalitetsvilla, opført til Læge May og tegnet af arkitekt Flemming Bay-Jørgensen i 1971. Ejendommen er beliggende midt i Hedensted by med gåafstand til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. Villaen fremstår løbende moderniseret med respekt for husets oprindelige stil, herunder kan bl.a. nævnes renoveret bryggers fra 2002, tag fra 2021, badeværelse fra 2009/2010, alle vinduer skiftet til træ/alu i 2015/16, nyere badeværelse samt super lækker og kæmpe stor træterasse fra 2021.

Ejendommen er opført som et H og er indrettet som følgende: Entre/hall med oprindelige klinker ilagt gulvvarme og elegant glasvæg til vindfang. Husets hjerte/leverum, hvor det flotte gamle gulv er bevaret sammen med det gedigne trækøkken fra Tectum. Her er der ovenlysvinduer og udgang til en helt fantastisk træterrasse, som er bygget ovenpå en svimmingpool – helt fantastisk detalje. Lækkert badeværelse med brus og badekar samt klinker ilagt gulvvarme og ovenlysvindue. Alrummet fungerer som et fordelingsrum til de fleste af boligens øvrige rum, delvis via en smuk fordelingsgang med store glaspartier mod træterassen. Herfra er der således adgang til 2 værelser af varierende størrelse, soveværelse samt super lækkert badeværelse. Badeværelset er indrettet i smukke lyse nuancer, 60*60 klinker og elegante hvide skabselementer.
I den modsatte ende af boligen forefindes en opholdsstue med skønt lysindfald, lækkert hjemmekontor/værelse samt skønt stort bryggers.

Overalt i ejendommen forefindes karakteristiske gule døre, gipslofter og gulvvarme under samtlige klinker. Derudover er der ovenlys i den flade del af bygningen samt flotte mursensvægge bevaret i flere rum.

Til ejendommen hører en god bred indkørse, garage samt flere gode udbygninger.

Ejendommen opvarmes via Twin Heat træpillefyr, som også har mulighed for at opvarme med andet end træpiller. Der ligger fjernvarme i vejen, hvor der let kan tilkobles, hvis dette ønskes af den kommende ejer. Der er indhentet et tilbud på at få fjernvarme lagt ind via Hedensted Fjernvarme til kr. 33.100.

Haven fremstår med skøn stor græsplæne, træterasse og helt unik træterrasse med masser af privatliv.

Der er alarm installeret, som køber har mulighed for at overtage.

En i særklasse flot ejendom med en helt unik beliggenhed midt i Hedensted by!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ringparken 16, 8722 Hedensted3.875.000 kr.16.350 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.164 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 232 ㎡Grund: 1476 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1971Sidste tilstandrapport er fra: 06.10.2022 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x