Rønnevej 9, 5620 Glamsbjerg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Rønnevej 9 er en ejendom, som virkelig har en god indretning, attraktive detaljer og giver dig og familien mulighed for at bruge en masse kvalitetstid sammen. Hvorfor flytte på Rønnevej 9? Det er er spørgsmål jeg kan svare på virkelig hurtigt. Det skal du, fordi denne villa er renoveret i en høj kvalitet. Har et hjerterum, som mange drømmer om, men sjældent får. Et stort og rummeligt køkken, hvor der kan blive “kastet” med gryderne, imens børnene laver lektier ved bordet. Ligeledes kan de sene aftener nydes, i den charmerende stue, som er i et forskudt plan til køkken/alrummet. Her oser der af hygge, sene aftener med stearinlys på bordet og brætspillene bliver fundet frem. Underne kan nemt trække sig tilbage, og gå på værelserne, når de bliver for trætte. Og ud over de fine værelser på 1. salen, er der også et kanon godt værelse på stueplan. Kan I ikke nøjes med et toilet på stueplan, vil der også være mulighed for at udvide toilettet til et badeværelse. Kælderen fremstår i en boligstandard, varmekilde, højt til loftet, badeværelser og nogle disponible rum, som helt sikkert kalder på en teenager (ikke godkendt til beboelse). Grunden er nem og med tilhørende fint værksted/garage. Drømmer du om en stor terrasse? Det har sælgerne også, men de er desværre ikke blevet helt færdig med den… Det kan I dog blive, og det vil være helt perfekt ud fra stuen. Det fortæller jeg meget gerne mere om på en fremvisning. Vi hører meget gerne fra Jer – ring allerede i dag på 64 71 43 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rønnevej 9 , 5620 Glamsbjerg1.195.000 kr.8.304 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.560 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 117 ㎡Grund: 1004 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1955Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-17 check den her

Rønnevej 9, 5620 Glamsbjerg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklar villa med 4 værelser

På stille vej i Glamsbjerg by sælges denne fine villa i 3 plan, og som fremstår indflytningsklar til den kommende familie.

Boligen, som har 4 værelser, ligger i roligt og børnevenligt kvarter og er løbende vedligeholdt, senest med et flot lyst Vordingborgkøkken fra 2022. Boligareal er registreret med 117 m2 samt 36 m2 klinkebelagt kælder i ” boligstandard ”

Fin entre med trappe til 1. sal, indgang til ovennævnte store lyse Vordingborgkøkken med gode store vinduespartier mod sydvest, så man har et godt lysindfald i rummet. – Nyt Troldtekt loft, som gør at akustikken i rummet er god, og hvor der i rummet er god spiseplads for hele familien.

Fra køkken er der adgang til hyggelig opholdsstue med kig til haven og udgang til skøn træterrasse, hvor man kan nyde omgivelserne. – I stueplan er der samtidig i 2022 etableret et godt børneværelse samt fint renoveret gæstetoilet. –
I køkken-alrummet finder man brændeovn centralt, som fordeler varmen fint rundt og fungerer, som et godt supplement til eksisterende varmekilde.

1. sal med de 42 m2 er fordelt med repos til lidt kontorplads samt 3 værelser.

Husets kælder er i rigtig fin stand og med god loftshøjde. – Består bl.a. af dejligt stort badeværelse med lyse fliser, gulvvarme samt bruseniche, klinkebelagt vaskerum samt et ” gæsterum ” / disponibelt rum. – Dertil depotrum med udgang til haven bagved ejendommen.

Alt i alt en fin bolig og hvor pladsen er godt udnyttet.

Bagved ejendommen ligger børnevenlig have, carport / redskabsrum med 50 m2 samt overdækket areal på 14 m2, som er lavet nede ved Carporten og hvor familien i dag har ekstra havebord stående. En overkommelig have med flere gode hyggekroge, så solen kan nydes hele dagen.

Har man børn som går til fodbold, ligger boldbanerne kun 5 min væk og der er for enden af kvareret et fint grønt område, hvor man kan have forskellige aktiviteter for kvarteret og familien.

Skolerne i Glamsbjerg ligger også indenfor 5 min. gang, og der er kun 20 min. kørsel til Odense.

Ring til EDC Assens på 64713150 og bestil en fremvisning…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rønnevej 9 , 5620 Glamsbjerg1.495.000 kr.10.389 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.820 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 117 ㎡Grund: 1004 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1955