Rosendalevej 12, 3790 Hasle

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Mulighedsrig ejendom, nær Allinge – uden bopælspligt

Hvis du har brug for god plads, kan lide at sætte dit eget præg på tingene – og nyder landlig fred og ro samt en fri udsigt over markerne, så er denne ejendom et godt bud på dit fremtidige hjem. Dertil er der ikke bopælspligt, så du har også mulighed for at anvende stedet som sommerbolig/retreat mens du selv bor et helt andet sted.

Selve ejendommen er placeret ca. 100 m over havets overflade, hvilket giver et fantastisk lys, flotte solnedgange og masser af frisk luft.

Der er ca. 5 km i fugleflugtslinje til Hasle, hvor dagligvareindkøb, skole og børnehave findes. Til øens “hovedstad” Rønne er der ca. 12 km.

Gården er en traditionelt bygget landejendom med ialt 4 længer, som omkranser en flot, stenbelagt gårdsplads. De 3 udbygninger/stalde har tag af stålplader imens stuehuset har eternittag. Omkring bygningerne findes en stor grund samt en have, hvor der er masser af muligheder for god plads til aktiviteter og hygge for den store familie.

Stuehuset opvarmes med varmepumpe og har fået nye vinduer og hoveddør det seneste år. En ny ejer skal stadug påregne en omfattende modernisering af ejendommen.

Stuehuset der trænger til renovering indeholder: Entre med trappe til 1. sal. Køkken med klinkegulv – i forbindelse til stor stue. Spisestue med trægulv og nye vinduer. 2 værelser med trægulv. Stue med gammel kamin. Stor stue med fantastisk lysindfald fra de 5 vinduer. Ældre flisebadeværelse.

1.sal: Stort uudnyttet loft…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosendalevej 12 , 3790 Hasle495.000 kr.3.214 kr/㎡Ejer Udgifter: 988 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 144 ㎡Grund: 2576 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1865Sidste tilstandrapport er fra: 2022-05-03 check den her