Rosensgade 63A, 8300 Odder

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Centralt beliggende lejlighed

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/3 – klik på billede –

Vil du bo centralt i Odder? Så er denne lejlighed måske noget for dig! Med en beliggenhed i Rosensgade er du i gåafstand til det meste i byen. Her er både shopping- og indkøbsmuligheder. Derudover byder Odder også på bowlinghal og svømmehal. Ikke langt fra adressen er der mulighed for bus til enten Horsens eller Aarhus – til sidstnævnte by kører også Letbanen.

Lejligheden har et veludnyttet køkkenalrum. Her er der en halvmur til køkkenet, hvor gæsterne kan stå og smalltalke, mens du laver mad. Ud for køkkenet er der plads til spisebord og i den anden ende af stuen er der plads til sofakrog.
Herfra er der en fordelingsgang med skabsplads, der fører til badeværelset, der har en god størrelse og er med brus. Fra denne gang er der også adgang til soveværelset, hvor der er mulighed for skabsplads. Fra soveværelset er der dør ud til gårdhaven, hvor morgen- og eftermiddagssolen kan nydes.
Som en ekstra lille detalje, har lejligheden en entré, hvor der er plads til dagligdagens sko og jakker.

Alt i alt en fin lejlighed til den enlige eller til parret. Ring til os og book en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosensgade 63A , 8300 Odder1.185.000 kr.16.929 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.423 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 70 ㎡Grund: 1210 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1880Sidste tilstandrapport er fra: 2006-08-14 check den her