Rosenvængets Allé 42A 1-th, 2100 København Ø

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

3-værelses lejlighed med sydvendt altan – midt i Rosenvængets Kvarteret

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/3 – klik på billede –

En af Østerbros vel nok mest velbeliggende ejendomme på en rolig vej blandt alle villaerne i Rosenvænget kvarteret og med flot grøn for- og baghave. Lejligheden har et dejligt, gennemgående lysindfald og ligger helt ugenert og fri for indkig fra de andre ejendomme som følge af stor afstand til naboejendommene. Lejligheden har en ideel planløsning, der ligeledes gør den særdeles delevenlig.

Rummelig fordelingsentré med indbyggede skabe, og med god plads til en lille bænk, sko og overtøj. Stor lys stue ind mod den hyggelige gårdhave. Lyset strømmer ind fra de store vinduespartier, og her har du gode indretningsmuligheder med plads til både spise- og dagligstue. Herfra adgang til en sydvendt altan, hvor solen kan nydes hele dagen. Godt værelse der er ideelt som ekstra værelse, børneværelse eller kontor. Rummeligt spisekøkken i pæne lyse elementer med opvaskemaskine og vaskemaskine – her er god plads til et lille spisebord og to stole, så man kan have lidt selskab i køkkenet. Soveværelse med skabsvæg og god plads til en eventuel kontorplads eller børneseng. Rummeligt flisebadeværelse med separat brus.

Velholdt ejendom fra år 1960 i røde mursten. Særdeles veldrevet og proaktiv ejerforening med brugsret til hyggelig og grøn gårdhave samt forhave, kælderrum samt vaskekælder. Foreningen har netop fået udskiftet vinduere, samt vedtaget renovering af forhave og baghave.

I hjertet af indre Østerbro i det attraktive Rosenvængets Kvarter – en grøn oase midt i byen. Rosenvængets Kvarter er grundlagt i 1857 og er Danmarks ældste villakvarter, som byder på idyl og charme i særklasse. Her er en sjælden rolig stemning og byens bedste handelsgade ligger lige om hjørnet med dets herlige specialforretninger og caféer. Søerne, Fælledparken og Trianglen Metro St. ligger kun 5 minutters gang fra ejendommen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosenvængets Allé 42A 1-th, 2100 København Ø5.295.000 kr.61.570 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.993 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 86 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1960

Der er ingen anmendelse på “Rosenvængets Allé 42A 1-th

Annonce: