Rubyvej 39, 7770 Vestervig

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velbeliggende etplansvilla (Skalshøjhus) i skønne Agger!

Velbeliggende etplansvilla (Skalshøjhus) i Agger opført i gule teglsten med eternittag.

Huset er beliggende med kort afstand til Vesterhavet. Ligger endvidere tæt på spisesteder, dagligvarebutik og enkelte andre butikker. I Agger er du også tæt ved såvel Limfjorden samt Flade sø. Byen ligger lige op til Nationalpark Thy og ud til Agger Tange med rigt fugleliv. Området er velegnet for naturelskere. Der er mulighed for hobbyer såsom fiskeri, surfing, havkajak, cykling, løb mv. Agger har et af de bedste steder i Danmark til surfing og kajak i såvel hav og fjord. Der er gode bademuligheder på sandstrandene. Der findes cykelsti fra Agger Tange i syd til Bulbjerg i nord gennem naturområdet Nationalpark Thy. Der er cirka 12 km til Hurup, hvor der er 18 hullers golfbane samt lækker svømmehal med stor wellnesafdeling.

Indeholder: Rummelig entre/bryggers med klinkegulv samt vaskemaskine og tørretumbler. Fint badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Fyrrum med 400 l varmtvandsbeholder. Depotrum og værelse (tidligere garage), ej reg. på BBR. Køkkenalrum i hvide elementer med god spiseplads. Der er en stor mellemgang med trægulv og adgang til soveværelse med skabe samt 2 børneværelser. Ekstra badeværelse med bruseniche. Alle tre værelser er med trægulve. Vindfang/depot. Endvidere opholdsstue med tæppe og adgang til terrassen.

Udhus mod øst og carport mod vest.

Der er mulighed for bredbånd….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rubyvej 39 , 7770 Vestervig665.000 kr.4.527 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.321 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 136 ㎡Grund: 953 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1972

Der er ingen anmendelse på “Rubyvej 39

Annonce: