Sand Holms Vej 1, 6950 Ringkøbing

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Sommerhus fra 2018 med gåafstand til by og strand.

I et populært og eftertragtet område med gåafstand til Søndervig by og det brusende Vesterhav, er dette skønne sommerhus fra 2018. Her er det let for dig at kunne slappe af i dine ferier, da sommerhuset fremstår lækkert og moderne med 3 lyse soverum, med en dejlig spise-/opholdsstue med brændeovn og store vinduespartier. Udover nogle smukke rammer, finder man flere hyggelige lækroge omkring huset.
Sommerhusets 100 kvm. er veludnyttede på følgende måde; Direkte adgang det skønne og lyse køkken, hvor der er god plads til hele familien kan samles omkring madlavningen, hygge og spil. Køkkenet er i åben forbindelse med den store spise-/opholdsholdstue. Med sommerhusets skrå taghældning og de store vinduespartier, både ved stue og spisepladsen, giver det et rigtig godt lysindfald og god rumfornemmelse. Sommerhuset har fire store værelser; 3 værelser med trekvartseng og plads til opbevaring, et værelse med sovesofa og skabsplads. Hertil er der ikke kun et toilet men hele to; Et lyst gæstetoilet og et stort badeværelse med vaskesøjle, bruseniche og spa, som man kan hoppe i efter en tur i bølgernes brus, og slappe helt af med en dejlig wellness fornemmelse.
Fra spise-/opholdsstuen er adgang til en skøn flise terrasse som snor sig omkring huset. Her er der mulighed for at nyde solen hele dagen, både morgen og aften. Derudover kan man side helt ugeneret under husets overdækkede og hyggelige terrasse, mens der kan spilles bold og leges vandleg i den store have. Har man været på lang gåtur ved de brede hvide strande, kan man tage sig skyller under husets overdækkede udebruser mod vest, og se solen gå ned ud over klitterne. Til huset hører et skur, hvor der er plads til grill og haveredskaber.
Sommerhuset er tilmeldt udlejning.
Sommerhuset er beliggende blot 1 km fra Søndervig by, hvor man finder et rigt handelsmiljø med mange shopping muligheder, restauranter, indkøb og aktiviteter for hele familien, såsom Lalandia og golfbanen med 18 huller. Hertil en hyggelig gårdbutik kun 2km. væk….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sand Holms Vej 1 , 6950 Ringkøbing2.695.000 kr.25.814 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.633 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 100 ㎡Grund: 1205 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2018

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x