Saralystvej 1, 8270 Højbjerg

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

God charmerende villa tæt på Marselisborg Slotspark

To-plans villa i attraktivt område på ialt 144 etagemeterVillaen i 2 plan på 144 etagemeter er velbeliggende på den skønne villavej Saralystvej i det centrale Højbjerg. Her bor man tæt på både Marselisborg slot, Mindeparken og vandet, og ligeledes er Aarhus Midtby blot en mindre cykeltur fra Saralystvej. Området er et af Højbjergs mest bynære områder og yderst.Boligen tager imod i hallen, hvorfra der er adgang til villaens to stuer/evt. værelse. Stuerne er rummelige og de store vinduespartier slipper lyset ind og giver rummene både karakter og skønt lysindfald med en helt unik udsigt over området, et af byens flotteste. Fra stuen er der yderligere direkte udgang til den sydvestvendte terrasse, hvor mange soltimer kan nydes med familie og venner. Fra boligens hall er der også adgang til et nyere køkken fra Tvis. Ydermere er der på stueplan et flot badeværelse, hvori der er gulvvarme.En meget charmerende trappe viser vej til underetagen med god plads på 72 kvm, på underetagen er der et stort pænt badeværelse med gulvvarme, kar og dampbad. Der findes også to store disponible rum. Hvoraf det ene har direkte udgang til villaens store terrasse der er udformet som en amfiscene, man følger sig næsten hensat til gamle dage i Botanisk Have. Haven er udgravet, således at der på underetagen er et dejligt lysindfald. Og sågar også en sti direkte til den store garage.Kort afstand til Aarhus C, skov og strand er Højbjerg ét af de absolut mest attraktive områder gennem tiderne omkring Aarhus. Her bor I tæt på midtbyens mange muligheder for shopping og kulturelle tilbud, og samtidig byder Højbjerg på sine egne indkøbsmuligheder ved især Kridthøj Torv samt rekreative områder i form af den hyggelige dyrehave og de flotte skove ved Marselisborg. Den dejlige Moesgaard Strand ved Aarhusbugten er kun minutters kørsel væk, og Mindeparken tilbyder i cykelafstand grønne arealer til alle formål.I Højbjerg finder man samtidig gode muligheder for idrætsaktiviteter ved Lyseng, gode skoler, bl.a. Kragelundskolen, og gode pasningsmuligheder for børn i alle aldre. Byens medst attraktive område for såvel børnefamilier som bedsteforældre, der nyder kort afstand til både indkøb, underholdning og fornøjelse i Højbjergs grønne omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Saralystvej 1 , 8270 Højbjerg5.295.000 kr.45.924 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.842 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 144 ㎡Grund: 560 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1939

Saralystvej 1, 8270 Højbjerg

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

To-plans villa på attraktiv beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/2 – klik på billede –

Villaen er velbeliggende på den skønne villavej Saralystvej i det centrale Højbjerg. Her bor man tæt på både Marselisborg, Mindeparken og vandet, og ligeledes er Aarhus Midtby blot en mindre cykeltur fra Saralystvej. Området er et af Højbjergs mest bynære områder og eftertragtet grundet sine pæne villaer og dejlige haver.

Boligen tager imod i hallen, hvorfra der er adgang til villaens to stuer. Stuerne er rummelige og de store vinduespartier slipper lyset ind og giver rummene både karakter og skønt lysindfald. Fra stuen er der yderligere direkte udgang til den sydvestvendte terrasse, hvor mange soltimer kan nydes med familie og venner. Fra boligens hall er der også adgang til køkkenet, køkkenet er af mærket Tvis og er fra 1999. Ydermere er der på stueplan et flot badeværelse, hvori der er installeret gulvvarme.

En meget charmerende trappe viser vej til underetagen, på underetagen er der et stort pænt badeværelse med gulvvarme og dampbad. Der findes også to store disponible rum. Hvoraf det ene har direkte udgang til villaens store terrasse. Haven er udgravet, således at der på underetagen er et dejligt lysindfald. Og sågar også en sti direkte til den store garage.

Med kort afstand til Aarhus C samt skov og strand er Højbjerg ét af de absolut mest attraktive områder gennem tiderne omkring Aarhus. Her bor I tæt på midtbyens mange muligheder for shopping og kulturelle tilbud, og samtidig byder Højbjerg på sine egne indkøbsmuligheder ved Rundhøj Centret og Kridthøj Torv samt rekreative områder i form af den hyggelige dyrehave og de flotte skove ved Marselisborg. Den dejlige Moesgaard Strand ved Aarhusbugten er kun minutters kørsel væk, og Mindeparken tilbyder i cykelafstand grønne arealer til alle formål.

I Højbjerg finder man samtidig gode muligheder for idrætsaktiviteter ved Lyseng, gode skoler, bl.a. Kragelundskolen, og gode pasningsmuligheder for børn i alle aldre. Et attraktivt område for såvel børnefamilier som bedsteforældre, der nyder kort afstand til både indkøb, underholdning og fornøjelse i flotte grønne omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Saralystvej 1 , 8270 Højbjerg5.595.000 kr.52.144 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.766 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 72 ㎡Grund: 560 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1939Sidste tilstandrapport er fra: 06.02.2023 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x