Skolegade 17, 8766 Nørre Snede

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Lave driftsomkostninger – ideel til den enlige

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/3 – klik på billede –

Hyggelig anpartslejlighed i parcelhus – lave driftsomkostninger, så meget ideel for den enlige, evt. med et hjemmeboende barn – centralt beliggende med kort afstand til både indkøbsmuligheder, skole, børnehave, sportsplads, idrætshal og skov. En beliggenhed der er yderst attraktiv.
Her er den helt rigtige lejlighed for den enlige, for førstegangskøberen eller det ældre ægtepar der gerne vil bo bynært. Super god placering i midten af byen, med kort afstand til alt det centrale i byen.
Villa med 2 lejligheder/anparter fra 1958 opdelt med 73 kvm. til denne her lejlighed samt 75 kvm. til anden anpartshaver – i alt 148 kvm. Til Skolegade 17 hører også carport på 26 kvm. med integreret redskabsrum. Super hyggelig med lukket terrasse og gode solforhold foran huset samt lukket gårdhave bagtil.
Indrettet på følgende måde:
Forgang/fordelergang med klinkegulv og gulvvarme – indbygget garderobeplads. Adgang til badeværelse med træloft og klinkegulv med varme samt fliser på vægge, brusehjørne samt lille skabsarrangement og toilet. Værelse med laminatgulv med pudset loft og skabsvæg som er flytbar. Dejlig lys stue med laminatgulv – åben til spisestue med skabe som er flytbare – kan evt. ændres til soveværelse. Lyst køkken med hårde hvidevarer. Videre adgang til baggang med klinkegulv, plads til vaskemaskine, tørretumbler og evt. kummefryser o.lign. Desuden viktualierum. Fra baggang er der udgang til gårdhaven.
En rigtig fin lejlighed der er supernem at overskue.

Anpartslejlighed – information:
Der er 2 anpartslejligheder i parcelhuset.
Ejerandel 73/148 – fordelingstallet til nærværende lejlighed.

Der betales på nuværende kr. 1.350,00 pr. måned fra hver lejlighed, som dækker fælles drift af ejendommen. Det være sig ejendomsskat, renovation, forsikring, vand og vandafledning, ac varme ( aflæses af Techem og gøres op til den enkelte anpartshaver ).

Grundarealet på 826 kvm. udgør det samlede areal der er til begge anparter.
Der er indlagt fællesantenne hvor udgiften påhviler ejer af anpartslejligheden.
Overenskomst som regulerer samejet på ejendommen, tinglyst den 17.08.1988 kan rekvireres ved ejendomsmægler.
Regnvand og spildevand er separeret.
Vinduer er fra 2003
Taget er skiftet i 2009/2010

Området:
Nørre Snede – byen med kraft og hjerte, velfungerende lokalsamfund, skønt placeret på den midtjyske
højderyg nær Rørbæk Sø, fyrreskove og kuperede terræner. Du kan komme tæt på naturen ad de mange stier i området. Hærvejen indbyder til længere ture, og Hjertestien omkring byen dækker motionister og livsnyderes behov. Geografisk ligger Nørre Snede perfekt i forhold til jobsøgning til dem der kører et stykke til arbejde. Der er gode pendlermuligheder med maksimalt 45 kilometer til både Brande, Billund, Herning, Silkeborg, Horsens og Vejle. Fra byen er der også busafgange til hele Midtjylland. Der er gode indkøbsmuligheder i byen med to store dagligvarebutikker, og butikslivet trives – også med flere specialbutikker. I byen findes…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skolegade 17 , 8766 Nørre Snede595.000 kr.8.151 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.056 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 73 ㎡Grund: 826 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1958Sidste tilstandrapport er fra: 2023-02-23 check den her