Skovbrynet 7, 9480 Løkken

9480 skovbrynet 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Godt beliggende imellem Løkken og Lønstrup.

Dette rummelige sommerhus i Rubjerg er beliggende på en stor og smuk naturgrund, og tilbyder den perfekte ramme for en afslappende ferie i det nordjyske. Huset er helt ugenert og giver masser af privatliv og ro, mens det stadig er i gåafstand fra stranden via stisystemer.
Sommerhuset er blevet moderniseret i 2011 og 2018, og det er smukt og stilfuldt indrettet i god stil, der lægger vægt på hygge, lys og velvære. Opholdsstuen er stor og rummelig, med masser af plads til at slappe af eller underholde, og den er åben forbindelse med køkkenet. Der er også udgang til den store, delvist overdækkede terrasse, hvor du kan nyde den friske luft og solskinnet.
Der er fire soveværelser i sommerhuset. Der er også to badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche, og det ene badeværelse har spabad, hvor du kan slappe af og nyde ferien på en ekstra behagelig måde. Desuden gæstetoilet.
Sommerhuset har en stor, fuldstændig lukket naturgrund med masser af græs og høje træer, der giver masser af læ. Der er også plads til leg og boldspil, inklusive et lille legeområde med gynge, rutsjebane og sandkasse, og en plæne med fodboldmål og basket kurv. Dette er det perfekte sted at tilbringe tid med familien og vennerne, mens du nyder de naturskønne omgivelser.
Samlet set er dette sommerhuset i Rubjerg det ideelle sted at tilbringe en afslappende ferie på Vestkysten, med masser af plads, faciliteter og en smuk naturgrund, der gør det til en af de bedste destinationer i området.
Huset er udlejet igennem bureau – god lejeindtægt medfølger….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovbrynet 7 , 9480 Løkken1.495.000 kr.14.950 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.887 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 100 ㎡Grund: 5450 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1955Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-10 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x