Skovkrogen 1, 7323 Give

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt Sitka bjælkehus beliggende i naturskønne og rolige omgivelser

Veldisponeret bolig med et godt indeklima og “rummelighed”, idet lofterne i samtlige rum er ført til kip. Der er samtidig tale om en stor, nem grund skrånende mod syd, ned til en rislende bæk. Der er integreret carport med redskabsrum.

Boligen indeholder: stort bryggers, lyst køkken med hvide køkkenelementer. Entre med fordelingsgang. Stor, lys stue med udgang til den sydvendte terrasse. Der er installeret nyere varmepumpe (luft til luft). Endvidere er der installeret brændeovn. Flisebadeværelse med gulvarme og bruseafsnit.
Stort soveværelse og 2 gode lyse værelser. Endvidere stort værksted på 23 m2.

Nem anlagt have med flere gode terrasser, lækroge og store, flotte, gamle farverige rhododendroner.

Området ved Vesterlund rummer mange store naturoplevelser. Der er kort afstand til bl.a. Rørbæk Sø, Kulsø, Tinnet Krat med Skjernå og Gudenåens udspring samt store skov- og hedearealer. Endvidere er der et større attraktivt fritidshusområde i Vesterlund samt en særdeles efterspurgt efterskole, så byen oser af “liv”. Alligevel er det hurtigt at komme både til Give, Billlund, Herning, Vejle og Horsens. Landsbyen har aktive indbyggere og en god beboerforening med flere tilflyttere. Men først og fremmest er der fred og ro og plads til at børnene kan udfolde sig. Kun ca. 5 min. fra Vesterlund ligger Thyregod med bl.a. skole, indkøb, tank, svømmehal og samtidig en stationsby. Der er ved at blive anlagt cykelsti til Thyregod. Bussen til Vejle kører lige forbi fordøren….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovkrogen 1 , 7323 Give745.000 kr.3.371 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.883 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 143 ㎡Grund: 3526 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-16 check den her