Skovvejen 51, 8740 Brædstrup

8740 skovvejen 51 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Meget velholdt villa beliggende tæt på skoven, hallen og midtbyen

Velkommen til denne utroligt velholdte villa, der ligger i et yderst attraktivt villaområde i Brædstrup. Beliggenheden er ideel med nærhed til gode indkøbsmuligheder samt forskellige idrætsfaciliteter, hvilket gør det til den perfekte base for en aktiv og bekvem livsstil.

Ejendommen er udstyret med et 6 kWh solcelleanlæg, der ikke kun bidrager til bæredygtigheden, men også reducerer energiomkostningerne betydeligt.

Indvendigt byder boligen på en rummelig og funktionel indretning. Ved ankomsten…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovvejen 51 , 8740 Brædstrup2.575.000 kr.12.533 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.834 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 184 ㎡Grund: 1052 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-12 check den her

Skovvejen 51, 8740 Brædstrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Stor indflytningsklar villa i det rolige skovkvarter

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/7 – klik på billede –

Fra køkkenvinduet er der udsigt til de store trætoppe i Ring Skov, som kun ligger et par minutters gang fra villaen. Her er der gode stier til gå eller løbeture i den flotte natur.
Villaen byder på hele 183 m² plus en kælder på 30 m². Her får du et stort og lyst køkken/alrum med store ovenlysvinduer og med god plads i køkkenet samt det store spisebord. Rummet her ligger centralt for resten af huset, som fordeler sig på 4 værelser, hvor af det ene kunne passe godt til et hjemmekontor. Der er hele 2 badeværelser plus et gæstetoilet. Den store stue indbyder til flere siddearrangementer, enten foran den hyggelige pejs eller foran tv’et. Stuen er også stor nok til at der kunne laves fleres værelser. Bryggerset har udgang til baghaven, god opbevaring og plads til vaskemaskinen. Der er også nedgang til kælderen, hvor der er højt til loftet og god plads til hobbyrum.
Villaen er løbende blevet renoveret og yderst godt vedligeholdt. Det kan bl.a. nævnes at der er skiftet tag, udhæng og vinduer, så boligen er så vedligeholdelsesfri som mulig. Derudover er der solceller på taget, som giver et godt tilskud til elforbruget.
Udvendigt bliver man mødt af en flot indkørsel med store grå fliser, der fører op til den dobbelte carport, som også indeholder et godt værksted. Haven er udlagt i græs, hvor der er god plads på begge sidder af huset. Den sydvestvente terrasse byder også på en dejlig overdækning, som kan bruges i al slags vejr.
Brædstrup by er en gammel kommune by, med et stærkt handels- og foreningsliv, hvor man som familie kan finde alt hvad man skal bruge til dagligdagen og mere til. Skolen går fra 0. til 9. klasse og der er mange sportsaktiviter at finde i Brædstrup IF.
Derudover er der kun 15 min. kørsel til E45, samt 20 min. til flere større byer som Silkeborg, Horsens og Skanderborg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovvejen 51 , 8740 Brædstrup2.595.000 kr.12.631 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.207 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 184 ㎡Grund: 1052 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1968