Slagkrogen 7, 5220 Odense SØ

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn villa til den pladskrævende familie

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

Velkommen til denne rummelige villa beliggende på Slagkrogen 7 med god planløsning og tæt på grønne områder. Villaen er opført i 1978 og har et boligareal på 165 m², værksted og skur på 34 m2 samt en 750 m² stor grund, som vil være ideelt for den pladskrævende børnefamilie.
Villaen byder på en praktisk indretning med badeværelse og gæstetoilet, et godt køkkenalrum og en stor spisestue, hvor hele familien kan samles omkring bordet til måltider og hyggelige stunder. Der er også en dejlig pejsestue, som er perfekt til afslapning og hygge i de kolde vintermåneder. Der er i alt tre gode børneværelser, som giver masser af plads til leg og sjov, samt et rummeligt soveværelse med god opbevaringsplads til tøj og personlige ejendele. Derudover er der et praktisk bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Haven er dejlig lukket og vil give jer masser af muligheder for at hygge jer og nyde de lange sommeraftener. Der er også en stor carport og udhus, som giver yderligere plads til opbevaring og parkering.
Beliggenheden på Slagkrogen 7 er svær at slå – tæt på letbanen, det kommende Super Sygehus, SDU, skole, daginstitutioner, Tietgenbyen og motorvejen. Den lukkede vej sikrer ro og tryghed for både børn og voksne.
Denne villa vil være det perfekte valg for den pladskrævende børnefamilie, der ønsker en praktisk og funktionel bolig med en attraktiv beliggenhed. Vi glæder os til at vise jer denne skønne villa….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Slagkrogen 7 , 5220 Odense SØ3.700.000 kr.21.381 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.633 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 165 ㎡Grund: 750 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1978

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x