Smedegade 2, 8305 Samsø

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Stor villa i Tranebjerg; solceller og fjernvarme

Rummelig gulstensvilla på stor grund i Tranebjerg, med masser af plads og muligheder. Tranebjerg ligger centralt og er Samsøs hovedby; her finder man bl.a. børnehave, folkeskole, indkøbsmuligheder, restauranter og akutlægehus m.m
Den store villa er i 2 plan med næsten samme indretning i stueplan som i kælder. Den fulde kælder har en god loftshøjde og er godkendt som bolig.
I stueplan kan især den store vinkelstue fremhæves, her er parketgulv og et stort vinduesparti, som giver et fantastisk godt lysindfald. Herfra er der udgang til sydvestvendt terrasse. I tæt forbindelse til stue og spiseplads ligger et pænt og lyst køkken med masser af skabsplads. Huset har generelt en god indretning med fordeler gangen i midten, som fordeler husets rum. I stueplan er 3 gode værelser hvoraf det ene har udgang til sydvendt terrasse. Derudover et pænt og lyst badeværelse med gulvvarme og pudsede vægge. Den rummelige kælder har hele 4 værelser, et stort hobbyrum eller gildesal, badeværelse samt vaskerum hvor fjernvarmeunit er placeret.
Her er derfor mange muligheder om man ønsker at leje kælderen ud, eller man selv har behov for pladsen til den store familie.
Ude er stor dobbeltgarage med elektroniske hejseporte. Der er på garagen installeret solceller på taget, som hjælper til den samlede energiregning.
Huset ligger centralt placeret på en store grund. Her er mange forskellige frugtræer bl.a. valnød, æble, kvæde og et specielt korkeg træ. Derudover er store dele af haven anlagt med græs med flere forskellige buske og træer. Grunden skråner fra den østlige del til den vestlige del.
Huset på Samsø kan iht. Kommuneplanen frit anvendes til helårs- eller fritidsbrug. Samsø ligger midt i Kattegat med gode færgeforbindelser til både Sjælland og Jylland, bl.a. passagerfærge direkte til Aarhus C. Derudover er der et væld af muligheder på øen, med bl.a. velrenommeret 18-hullers golfbane ud til Samsø Bælt, et rigt foreningsliv og mange forskellige kulturelle oplevelser i løbet af året….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Smedegade 2 , 8305 Samsø1.595.000 kr.5.686 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.416 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: CStørrelse: 266 ㎡Grund: 2135 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1961Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-22 check den her