Solsikkevej 10, 8620 Kjellerup

8620 solsikkevej 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Etplansvilla i gulesten beliggende i familievenlige omgivelser

På Solsikkevej 10 i Vinderslev finder du en charmerende og rummelig villa med en velholdt facade af gule mursten. Huset er beliggende i et roligt og familievenligt kvarter, hvor børnene trygt kan lege og udforske området og med kort afstand til skole og børnepasningsmuligheder.
Villaen er fra 1966, men ombygget i 2012. I stueetagen finder du et indbydende og lyst køkken, ved siden af køkkenet finder du også et hyggeligt og lyst alrum, som er perfekt til afslapning og hygge for hele familien. Rummet går videre ud i tilbygningen fra 2012, som fungerer som stue. Her er der plads til at samles omkring fjernsynet eller til at slappe af med en god bog i sofaen. I stuen har du et dejligt lysindfald fra de store vindues partier ud mod haven, som leder en masse lys ind i rummet. Blandt de 128 m2 bolig areal får du naturligvis også et godt badeværelse, 3 gode værelser samt entré og baggang der fører direkte ud i garagen, så man kan gå tørskoet ind fra bilen.
Garagen der er perfekt til både opbevaring og parkering af bilen. Byder også på mulighed for at have et værksted eller et hobbyrum, hvis du har brug for det.
Alt i alt er boligen på Solsikkevej 10 i Vinderslev en dejlig og rummelig villa, som er perfekt til en familie. Med sine charmerende detaljer og praktiske indretning vil du hurtigt føle dig hjemme i dette hyggelige hus.

Grunden byder på 843 m2, hvilket betyder du får en stor have til. Her er der anlagt en vestvendt terresse hvor du med fordel kan nyde aftensolen og den store baghave helt uforstyrret. Der er mulighed for at anlægge flere gode hyggekroge i baghaven, hvis behovet er der. Du har ligeledes direkte adgang fra udestuden til terressen.

Kontakt os allerede idag for din personlige fremvisning på tlf 86 88 28 22…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solsikkevej 10 , 8620 Kjellerup1.245.000 kr.8.941 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.168 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 128 ㎡Grund: 843 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1966Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-03 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x