Sønderho Strandvej 42, 6720 Fanø

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende og velholdt Fanøhus i Sønderho

Drømmer du om et særdeles charmerende og velholdt sommerhus? Så er der gode chancer for, at Sønderho Strandvej 42 vil give dig lidt varme i kinderne. Her venter nemlig et aldeles charmerende og fuldmuret Fanøhus, som fremtræder i særdeles velplejet stand.

De 97m2 byder på entré, hvorfra der er adgang til badeværelset. Desuden kan du fortsætte ind i husets samlingspunkt, nemlig det skønne og rummelige køkken/alrum, hvor køkkenet har rig plads, og du kan slappe helt af i sofagruppen, mens brændeovnen og varmepumpen sørger for varmen. Der er gulvvarme i hele stueplan. På 1.salen venter det hyggeligste læsehjørne med udsigt til de naturskønne omgivelser, desuden venter der to gode soveværelser. Tilhørende huset er et godt skur med god opbevaringsplads.

Grunden er en stor naturgrund, hvor du har en helt ugeneret og lukket terrasse mod syd. Og det er bare en fantastisk beliggenhed, der venter dig. Du er nemlig tilbagetrukket fra Sønderho Strandvej og alligevel i kort afstand til både stranden og Sønderhos bymidte.

Huset er tilmeldt udlejning.

Egentlig er dette bare indbegrebet af et skønt og atmosfærefyldt fristed – og vi glæder os sådan til at vise det frem til dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sønderho Strandvej 42 , 6720 Fanø2.898.000 kr.29.632 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.994 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 97 ㎡Grund: 1800 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1997