Sønderlandsgade 4, 7790 Thyholm

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Billigt indflytningsklar hus i Hvidbjerg.

Er du interesseret i en indflytningsklar villa med en god planløsning, som byder på lys værelsesafdeling på 1. sal samt en rummelig opholdsafdeling i stueplan? Så er Sønderlandsgade 4 i Hvidbjerg, bestemt et besøg værd.

Boligen er løbende renoveret, senest i 2020-2021, hvor køkken, bryggers og det ene badeværelse har fået en ordentlig tur. Det flotte og tidløse inventar er fra Multi – living. Det skal her nævnes, at der ikke har boet nogen i huset efter renoveringen, så ovennævnte står spritnyt og venter på dig. Foruden dette får du i stueplan, 2 dejlige stuer, begge med flotte trægulve, samt endnu et badeværelse. 1. sal byder på 3 gode værelser og repos. Boligen er opvarmet med fjernvarme.

Bag huset er der en hyggelig og lukket have med en god terrasse.

Hvidbjerg en dejlig og aktiv stationsby med skole, institutioner, idrætsfaciliteter samt gode indkøbsmuligheder. Fra Hvidbjerg Station er der forbindelse til Thisted i nord og Struer i syd, hvor der bl.a. er gode uddannelsesmuligheder.

Ta’ med os til Sønderlandsgade 4 og se hvad denne dejlige ejendom byder på. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftaler vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sønderlandsgade 4 , 7790 Thyholm299.000 kr.2.672 kr/㎡Ejer Udgifter: 945 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 106 ㎡Grund: 400 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1905

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x